FLORINELU scrie:deci precum zici tu Duma: nu faceti ca mine ca nu e bine,asa ca eu nu o sa fac ca tine.
liviutzbogos scrie:Frate... Nu te lua dupa ce zice lumea, e ciuda![]()
Acu' pe bune, te complici mult cu alea. Eu in podisoare am doar hranitoarele ca sa-mi inchida gaura aia de circulatie, urdinisul pe mic si subarul scos de tot.
La multi ani pentru Deiu
Augustin78 scrie:Felicitari Duma!
Esti in top 3![]()
Numai bine.
ps:la anul musai trebuie sa contribuim si noi cu cate putin....Succes!
duma scrie:Augustin78 scrie:Felicitari Duma!
Esti in top 3![]()
Numai bine.
ps:la anul musai trebuie sa contribuim si noi cu cate putin....Succes!
Felicitarile mele Augustin ....stiam din momentul in care te-ai inscris ....ca sunt mancat..... glumesc ....
Da desigur .... sper sa fie un an foarte bun ca sa imi scot cu ceea ce vreau sa contribui , daca nu ....asta e , contribui si vad eu cum imi scot camasa .
Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate.
mausica scrie:Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate.
Bine bine,dar noi am fost 11 concurenti.....voturile s-au impartit......ei au fost 2 deci ????era si logic sa fie asa
duma scrie:Salutare !
Multumesc frumos tuturor care m-au votat si cei care nu m-au votat ,
Multumesc organizatorilor si adminilor forumului ,
Multumesc sponzorilor !
Daca am vazut bine , locul 3 , pentru mine e ca si cum asi fi pe locul 1 .... si mai presus de acesta ...
pustu scrie:duma scrie:Salutare !
Multumesc frumos tuturor care m-au votat si cei care nu m-au votat ,
Multumesc organizatorilor si adminilor forumului ,
Multumesc sponzorilor !
Daca am vazut bine , locul 3 , pentru mine e ca si cum asi fi pe locul 1 .... si mai presus de acesta ...
Stai ca nu am inteles . Ce a cantat grasana si nu stiu eu ? Daca ai facut misculatii si te descalifica ?!![]()
![]()
Hai baga niste poze![]()
mausica scrie:Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate.
Bine bine,dar noi am fost 11 concurenti.....voturile s-au impartit......ei au fost 2 deci ????era si logic sa fie asa
Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate.
FLORINELU scrie:felicitari Duma,daca erai si Nicolaie ziceam ca de aia ai castigat dar asa eu zic ca ai castigat pe merit,e drept doar locul 3 dar cu atat mai pretios,ii felicit si pe ceilalti doi castigatori.
daca mi se permite o gluma: "tat Banatu-i fruncea",repet e o gluma si luati-o ca atare.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori