Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 30 Noi 2015, 15:02

FLORINELU scrie:deci precum zici tu Duma: nu faceti ca mine ca nu e bine,asa ca eu nu o sa fac ca tine.

:lol: Nea Florine ...... pai de ce ?
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 30 Noi 2015, 15:26

Frate... Nu te lua dupa ce zice lumea, e ciuda :lol:
Acu' pe bune, te complici mult cu alea. Eu in podisoare am doar hranitoarele ca sa-mi inchida gaura aia de circulatie, urdinisul pe mic si subarul scos de tot.
La multi ani pentru Deiu :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 30 Noi 2015, 15:57

liviutzbogos scrie:Frate... Nu te lua dupa ce zice lumea, e ciuda :lol:
Acu' pe bune, te complici mult cu alea. Eu in podisoare am doar hranitoarele ca sa-mi inchida gaura aia de circulatie, urdinisul pe mic si subarul scos de tot.
La multi ani pentru Deiu :)

Frate meu alb multumesc pentru Deyu .... deseara voi scoate de la congelator palinca primita de la Tudor .....sa iti bati copii in fata primariei si soacra in fata caminului cultural ....cat de buna este .
La primavara cand pun turtele , la care apuc si nu dau coltu .... voi intoarce podisoarele invers si numai bine spatiul nu este asa mare .
Liviule pai ce sa fac si eu ......ce ea sa fac sa inchid curtea si sa dau drumul la caini pana prin feruarie ? Ne facem de lucru :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 06 Dec 2015, 14:43

Salutare !
Multumesc frumos tuturor care m-au votat si cei care nu m-au votat ,
Multumesc organizatorilor si adminilor forumului ,
Multumesc sponzorilor !
Daca am vazut bine , locul 3 , pentru mine e ca si cum asi fi pe locul 1 .... si mai presus de acesta . Pentru mine ocuparea unui loc pe podiumul inseamna multe . Unul dintre lucrurile care conteaza , este faptul ca sunt primit de catre voi in familia voastra , fapt care ma ambitioneaza pe viitor sa nu renunt indiferent de ce greutati intampin . Sunt mandru ca sunt prieten cu voi , mandru ca sunt Prieten cu Stuparii !
Asi mai scrie , una alta dar totusi fiind Duminica vreau sa merg pe la stupina sa imi arunc un ochi " de la distanta " pe la ei si sa " incep " campania ......Daruiesti si castigi ...... binecuvantare de la Dumnezeu .
Va multumesc inca o data tuturor .
duma

Mesajde Augustin78 » 06 Dec 2015, 14:45

Felicitari Duma!
Esti in top 3 :D
Numai bine.
ps:la anul musai trebuie sa contribuim si noi cu cate putin....Succes!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde duma » 06 Dec 2015, 14:55

Augustin78 scrie:Felicitari Duma!
Numai bine.

Felicitarile mele Augustin ....stiam din momentul in care te-ai inscris ....ca sunt mancat :lol: ..... glumesc ....
Da desigur .... sper sa fie un an foarte bun ca sa imi scot cu ceea ce vreau sa contribui , daca nu ....asta e , contribui si vad eu cum imi scot camasa .
duma

Mesajde mausica » 06 Dec 2015, 15:01

duma scrie:
Augustin78 scrie:Felicitari Duma!
Numai bine.

Felicitarile mele Augustin ....stiam din momentul in care te-ai inscris ....ca sunt mancat :lol: ..... glumesc ....
Da desigur .... sper sa fie un an foarte bun ca sa imi scot cu ceea ce vreau sa contribui , daca nu ....asta e , contribui si vad eu cum imi scot camasa .

Felicitari mai ,,mancatilor,,
lasa ca scoti tu camasa la anu,doar esti baiat destept ;)
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde Augustin78 » 06 Dec 2015, 15:10

Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate. :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde mausica » 06 Dec 2015, 15:28

Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate. :D

Bine bine,dar noi am fost 11 concurenti.....voturile s-au impartit......ei au fost 2 deci ????era si logic sa fie asa ;)
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde Augustin78 » 06 Dec 2015, 15:47

mausica scrie:
Augustin78 scrie:Salut Marius....Duma a avut mai multe voturi decat noi ...dar el sa luptat pt . locul 3.....a zis Nea Gica Mosu Ca va avea mai multe voturi Duma decat noi....a avut dreptate. :D

Bine bine,dar noi am fost 11 concurenti.....voturile s-au impartit......ei au fost 2 deci ????era si logic sa fie asa ;)

Asa e in turul 2..aduna mai multe voturi. :D :D
Augustin78

Mesajde pustu » 06 Dec 2015, 16:09

duma scrie:Salutare !
Multumesc sponzorilor !
Daca am vazut bine , locul 3 , pentru mine e ca si cum asi fi pe locul 1 .... si mai presus de acesta ...

Stai ca nu am inteles . Ce a cantat grasana si nu stiu eu ? Daca ai facut misculatii si te descalifica ?! :lol: :lol:
Hai baga niste poze :lol: :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 06 Dec 2015, 16:44

Na c-o cantat grasana :lol: :lol:
Acu am vazut
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde FLORINELU » 06 Dec 2015, 19:09

felicitari Duma,daca erai si Nicolaie ziceam ca de aia ai castigat dar asa eu zic ca ai castigat pe merit,e drept doar locul 3 dar cu atat mai pretios,ii felicit si pe ceilalti doi castigatori.
daca mi se permite o gluma: "tat Banatu-i fruncea",repet e o gluma si luati-o ca atare.
FLORINELU

Mesajde duma » 06 Dec 2015, 19:41

pustu scrie:
duma scrie:Salutare !
Multumesc sponzorilor !
Daca am vazut bine , locul 3 , pentru mine e ca si cum asi fi pe locul 1 .... si mai presus de acesta ...

Stai ca nu am inteles . Ce a cantat grasana si nu stiu eu ? Daca ai facut misculatii si te descalifica ?! :lol: :lol:
Hai baga niste poze :lol: :lol:

Cine e grasana ? E blonda ? E tanara ?
duma

Mesajde duma » 06 Dec 2015, 19:44

mausica scrie:

Pentru acumularea mare de voturi ( multumesc Nea Gica Mosu ) uare primesc o diploma Marius Mada ? Nu de alta, dar ar fi fain agatata pe perete pe langa altele ;)
Maine daca am timp voi studia voturile primite .
Ultima oară modificat de duma pe 06 Dec 2015, 19:49, modificat 1 dată în total.
duma

Mesajde duma » 06 Dec 2015, 19:47

FLORINELU scrie:felicitari Duma,daca erai si Nicolaie ziceam ca de aia ai castigat dar asa eu zic ca ai castigat pe merit,e drept doar locul 3 dar cu atat mai pretios,ii felicit si pe ceilalti doi castigatori.
daca mi se permite o gluma: "tat Banatu-i fruncea",repet e o gluma si luati-o ca atare.

Nea Florine ...... cei din urma ....vor fi cei din tai ....dar mai am de asteptat un pic ...sa ajunga Pustu , Liviu , Sami , Mellis pe la 800-900 de familii de productie .
P.S. Multumesc de atentia acordata si increderea in mine , multumesc pentru votul acordat .
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?