mellis scrie:Sa fie (fiti) sanatos!
Frumos "costumul" - l-ati deghizat in Mutulica?
Sanatate
Pentru cine l-a cunoscut mai puţin sau nu l-a cunoscut deloc - e vorba de Anton Bunduchi, cel mai longeviv prisăcar „în exerciţiul funcţiunii” din lume (la 95 de ani bătrânul mai îngrijea peste 40 de stupine), fapt pentru care s-a învrednicit pe parcursul activităţii sale de mai multe distincţii şi aprecieri, inclusiv un timbru poştal cu chipul său şi un plic de circulaţie internaţională. Apropo, invenţia sa de la 1936 – un stup de albine modernizat „a la Basarabia” şi apreciat la o Expoziţie internaţională în domeniul agriculturii cu Marea Medalie de Argint – şi acum e în vogă în mediul albinarilor de pe întregul mapamond.
Mircea_63 scrie:Pentru cine l-a cunoscut mai puţin sau nu l-a cunoscut deloc - e vorba de Anton Bunduchi, cel mai longeviv prisăcar „în exerciţiul funcţiunii” din lume (la 95 de ani bătrânul mai îngrijea peste 40 de stupine), fapt pentru care s-a învrednicit pe parcursul activităţii sale de mai multe distincţii şi aprecieri, inclusiv un timbru poştal cu chipul său şi un plic de circulaţie internaţională. Apropo, invenţia sa de la 1936 – un stup de albine modernizat „a la Basarabia” şi apreciat la o Expoziţie internaţională în domeniul agriculturii cu Marea Medalie de Argint – şi acum e în vogă în mediul albinarilor de pe întregul mapamond.
Prezinta-ne si noua acest stup!
Mircea_63 scrie:Noah, buna dimineata! Eu nu am MER. Ana are...MERe!![]()
Totusi... pare ca cineva a furat patentul d-lui Bunduchi.
vevidadra scrie:... De fapt nu maș mira. Băieții spun că ordinea priorităților în prisacă este You Tube pe primul loc.
vevidadra scrie:Mircea_63 scrie:Noah, buna dimineata! Eu nu am MER. Ana are...MERe!![]()
Totusi... pare ca cineva a furat patentul d-lui Bunduchi.
Aseară am dat de un ziar din 1936 ce scria de expoziția de la Chișinău : http://dspace.bcucluj.ro/bitstream/1234 ... 5_0133.pdf
pustu scrie:vevidadra scrie:... De fapt nu maș mira. Băieții spun că ordinea priorităților în prisacă este You Tube pe primul loc.
Care baieti ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori