Legea cainilor
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... intens.htm
normal promovata in mod agresiv de catre vanatori
cantemir scrie:Eu cred ca aberația asta, căreia i se spune "lege" , n-are nimic de-a face nici cu cinegetica, nici cu păstoritul, nici cu protecția mediului.
Pentru mine, este încă un exemplu clar de " hai să mai interzicem și noi ceva", să vadă prostii care ne-au votat, ca ne meritam pensiile pe care n-i le-am votat!
Tot în aceeași notă: interzicem și fumatul! De ce?... Uite-asa, ca vrem si ca putem!
Și încă n-a venit întâi ianuarie... Să vedeți ce va mai obligăm! Ca doar suntem tehnocrati! Voi ne-ați vrut, voi ne aveți. Ce PLN (N=noastră)!
cantemir,
Derutat de Prahova.
Shrek scrie:Eu cred ca este o logica simpla. Cate stane ar putea sa fie in tara? 10.000? Daca numai jumatate din cainii acestora ar ucide cate un vanat oarecare ne dam seama ce pierderi de animale salbatice pot produce. Nu ma refer la rapitoare. Si nu pentru a avea vanatorul in ce sa traga.
In ceea ce priveste fumatul, nu inteleg de ce unii se umfla in pene ca vor mai fi lasati sa fumeze in spatii inchise! Eu am fost fumator, dar niciodata nu am fumat in casa, nici la mine si nici la altcineva. Daca tin neaparat sa fumeze sa mearga acasa si sa se afume ca pastrama. Dar sa nu ii oblige si pe altii sa se afume? Ce ar insemna daca un nene fumeaza in public ca asa vrea muschii lui iar un altul si-ar da jos pantalonii si ar da un vant ca asa ii place? Amandoi fac ce le place nu? Pe care il blamam mai tare?
Shrek scrie:Atunci explica-mi de ce stanele de la ses si care nu fac transhumanta tin atat de multi caini ? Sunt lupi sau ursi in pusta? N-am auzit pana acum. Ciobanestii mioritici au un spirit de haita la fel de puternic ca si ogarii. Doar ca ei nu alearga iepuri. Ataca porci mistreti si caprioare.
Legea invocata ar fi trebuit sa rezolve problema cainilor fara stapan aflati in numar din ce in ce mai mare pe campuri si apoi sa ii caute pe ciobani laaaaa catei!
Shrek scrie:Atunci explica-mi de ce stanele de la ses si care nu fac transhumanta tin atat de multi caini ? Sunt lupi sau ursi in pusta? N-am auzit pana acum. Ciobanestii mioritici au un spirit de haita la fel de puternic ca si ogarii. Doar ca ei nu alearga iepuri. Ataca porci mistreti si caprioare.
Legea invocata ar fi trebuit sa rezolve problema cainilor fara stapan aflati in numar din ce in ce mai mare pe campuri si apoi sa ii caute pe ciobani laaaaa catei!
Donbazil scrie:Sal'tare!
Daca n-a fost o "ghidushie" pusa la cale de "cei din umbra" atunci sigur a fost inca o dovada de incompetentza crasa a "tehnocratilor de stransura"....
Cu oamenii de specialitate, cu cei care stiu si fac legile, pe bune, cu aceia nu s-a discutat....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori