janese scrie:Vorbesti ca un profesionist care rupe stilu' pe ME..vezi ca baietii meseriasi se dau cap in cap acolo pe videoclipul saptamanii la Angellily...ei au doua dileme
bunkane,eu incerc sa te las in plata ta cu ixperentele tale,dar te rog abtine-te de la vorbe d-astea ca mai sus!!!
ps...eu ce vad din ce propovaduiesti este ca mergi cu stupina ta numai in jos,totul din ce zici se bazeaza pe ,,ce voi face,o sa vedeti voi", plus ca mai nenorocesti financiar si pe altii!
atatam avut de zis
Pai de ce sa ma abtin...imi spun parerea, e problema dvs daca cititi sau nu ce scriu eu, e pb dvs daca vreti sa raspundeti sau nu in vreun fel sau daca imi dati ignore, e problema mea cum merg eu cu stupina ..nu vad de ce trebuie sa suferiti atat din cauza mea.
Da...ii voi nenoroci financiar pe vanzatorii de familii si roi ..dar dvs nu anticipati inca nimic...sa fiti sanatos.
Deci nu te mai aprinde asa "amice" ca e degeaba...sper sa te tii de cuvant si sa iti pastrezi parerile pt ca nu ma privesc ..
Inca ceva...daca nu-ti place ROGER DELON sub toate formele si variantele...sa fii sanatos, vezi ca are AltStupar niste roi sa-ti vanda pe conventional deci...aici e despre ...altceva...ai gresit tarlaua