Ar fi bun daca as putea monitoriza si intensitatea zgomotului din interior..ar da indicii despre momentele din zi in care ele produc caldura, cat anume dureaza etc...momentele de liniste totala..am inteles ca exista softuri care pot monitoriza constant acesti parametri, nivel CO2 etc
S-ar putea face un grafic pe perioada intregii iernari..nu am asa ceva dar mi-as dori sa colaborez cu cineva care poate sa imi puna la dispozitie jucariile astea macar pt o iarna.
Am observat ca la izolarea exterioara nu se produce condens in interior...nu acelasi lucru se intampla la izolarea interioara, diafragme saltelute etc
Umiditatea in stup neizolat cu plasa si sibar inchis, 2 corpuri ME cu 3 urdinise deschise in zi fara ceata, cu soare 80 %...in acelasi moment in roi mic impachetat din palet 64%
In paletul izolat am 8 roiuri mici...cei de jos sensibil mai tari aproximativ 9 rame delon (varianta mea)..echivalent al 5.8 rame 1/1...deasupra am roi mai slabuti mai tarzii 5-6 rame echivalentul a 3-4 rame dadant 1/1...deci minusculi
Valorile le inregistrez la unul din roii mici de sus unde am putut baga sonda pe gaura