nu ma,,,pai daca nu apuc primavara ?...suturi periodice...dar...grele!!!
janese scrie:nu am nimic impotriva sa ma tzii in suturi tot anu!!!dar la orice postare ce o facem si tu si eu,punem si un foto nou din activitatea noastra din stupina cu albinele(activitatea mea) si cu apicultura (activitatea ta!)esti de acord ?
nu ma,,,pai daca nu apuc primavara ?...suturi periodice...dar...grele!!!
gica.mosu scrie:....Apicultorul..."CANADIANUL" este in multi dintre noi in ROMANIA...daaar stiu sa tina "oala" acoperita si nu dau toti din "casa"......P.S-Adi,Jane,voi certati-va=jigniti-va....ca poati asa mai dati cate ceva si pt "ceata" lui"PITIGOI"......
BUNKA scrie:Ha ha...
Nu ai invatat nik din intelepciunea populara...
De la tat prostu' ai de invatat cate ceva...
Si inca una..
Calu' moare de drum lung si p r o s t u de grija altuia..
Amandoua sunt valabile
Aia de pe ME si MER mananca chibrituri acum cand vad ce scrii matale...iti faci dushmani
Sa inteleg ca nea' Balas nu mai poate nici el sa umple rama 1/1...
Aaaa...stai ca m-am prins pana la urma...
Deci matale "maestrul" care umple rama 1/1 dadant esti mai tare in albine decat aia din Australia, Canada..SUA ...care umplu rame 3/4....aaaam inteleeeees !!!
3/4= 8,3 dm2. A mea 7,15 dm2.....am inteles, eu is mai fraier ca ei si ei mai fraieri ca matale...iar aia cu MER ...SUNT CEI MAI FRAIERI
Ti-am inteles rationamentul...profund intr-adevar !!
Asta inseamna experienta de o viatza ...
Adi Hodis scrie:BUNKA scrie:Ha ha...
Nu ai invatat nik din intelepciunea populara...
De la tat prostu' ai de invatat cate ceva...
Si inca una..
Calu' moare de drum lung si p r o s t u de grija altuia..
Amandoua sunt valabile
Aia de pe ME si MER mananca chibrituri acum cand vad ce scrii matale...iti faci dushmani
Sa inteleg ca nea' Balas nu mai poate nici el sa umple rama 1/1...
Aaaa...stai ca m-am prins pana la urma...
Deci matale "maestrul" care umple rama 1/1 dadant esti mai tare in albine decat aia din Australia, Canada..SUA ...care umplu rame 3/4....aaaam inteleeeees !!!
3/4= 8,3 dm2. A mea 7,15 dm2.....am inteles, eu is mai fraier ca ei si ei mai fraieri ca matale...iar aia cu MER ...SUNT CEI MAI FRAIERI
Ti-am inteles rationamentul...profund intr-adevar !!
Asta inseamna experienta de o viatza ...
Apai mai Aditza ma, stii cand m-am convins eu cum e cu fraireala ? ... pe vremea cand aruncam basca in sus, mult prea devreme !. Planuri, vise si dorinte mari ... dar cand a fost momentul real de dat cu basca-n sus, imi venea sa dau cu ea de pamant !.![]()
De atunci, dau cu basca in sus doar dupa ... nu inainte. Asa ca in cele din urma, tat patzitu-i priceput.
Tu nu vrei sa te lasi mai prejos, a ?.
PS
Mai ai tichia ?.
janese scrie:ma...acum daca ma intalnesc cu bunkanu,vorbim ca si cum nimic nu s-a intamplat
vezi ca am scris undeva ca prin el ,sunt identic eu la 25-30 ani!!!
treaba cu,, datul din casa " : aveti voi probleme cu ,,secretomania",dar parerea mea e ca unul care-si ia albine acum,si cu unu care il dirijeaza doi-trei ani,si cu atata informatie la care are acces,nu ii mai trebuie un ,,batran"...doar daca nu e capos sa repuna coada la pruna!!!! astia tineri, sunt avizi dupa ,,secrete"...si-i inconjoara pe cei batrani cu o aura de ,,maestre",etc,etc!! si nu e cazu!!! si sunt sunt batrani carora le place ,,aura" asta de mister,detinatori de secrete,etc!!!
cel batran sa nu faca caz postura lui de ,,miezul de la dodoasca" dar nici cel tanar sa nu se dea zmeu!!!!
aia batranii,mai ales pensionarii cu stupi,nu-i mai ia nici dracu in seama in societate,mai ales daca au avut o postura de conducere in campul muncii,observ in viata de zi cu zi ca mai ales profesorii!! si cand prind curentul in care pot ,,prinde viteza" se arunca pe val!!!,,,,...iar cei tineri cu entuziasmul lor(caracteristic) vor sa rupa pisica!!! deh!! eternul conflict intre generatii!!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori