Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde a_costy » 20 Dec 2015, 00:45

Pe autostrada Bucuresti - Pitesti, la km 120 (la intrarea in Pitesti), exista o curba destul de stransa, m-a pus si pe mine in dificultate o data, chiar daca aveam experienta serioasa in condus. Daca nu reduci viteze si intri in curba respectiva cu 130km/h, o patesti la fel ca nefericitii din imaginile de mai jos.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... murit.html
a_costy

Mesajde lucky5strike » 20 Dec 2015, 00:46

Am prins asa ceva undeva in zona SaarLoius... 3 masini sport tasnesc cu poate 200/ora din spatele meu... am tinut banda mecanic... aia fac vivarturi printre cei dinaintea mea... jumate de minut... apoi au disparut...Vedeti 00:50 sau 3:00-3:30 si paziti-va de nebuni, pericolul poate sa vie din spate indiferent de drum. :D

Sunt curios daca aia au scapat nereperati de bahn polizei. :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2015, 01:00

proapis13 scrie: politistii trag pe dreapta masina dupa indicatorul rutier catre localitatea Ionesti...
cornelioandanciu scrie:Pai ala este indicator de intrare in localitate ? :shock: Ala iti indica faptul ca este iesirea inspre Ionesti !

Eu scriu una...tu intelegi alta...hai sa o lasam ca la piata...e mai bine asa... ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2015, 12:06

Întamplare adevărată:
Control de alcoolemie: - (Poliţistul) Bună ziua, aţi băut? - Da,...dimineaţă....mi-am măritat fiica.....şi cum mie nu-mi place să merg la biserică am fost la un bar si am tras câteva beri....apoi în timpul petrecerii am băut o sticlă de vin.... iar după-amiază am golit o sticlă de whisky....(explica tipul din maşină printre sughiţuri). Poliţistul enervat îi spune tipului: -Întelegeti că eu sunt politist si că eu fac un control de alcoolemie???????? La care tipul îi răspunde calm politisţului: -Dumneata întelegi... că masina asta este englezească.....si că şoferul este soţia mea în partea dreaptă a maşinii???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 20 Dec 2015, 13:46

Oricum o dai, dupa lege scrisa sau nescrisa, pe acel drum e periculos sa opresti masini pentru control.Fiind drum cu sens unic si ingust, cel care vine din spate e obligat sa opreasca.In cazul in care sunt mai multi deja este o problema. Curba la dreapta si vizibilitatea scazuta sunt doi factori care ar trebui sa dea de gandit politistului. Cred ca este pentru prima oara cand vad o masina oprita de politie in CURBA. Acel control se putea face(cred) si dupa iesirea din autostrada.Din acel film se observa ca politistii vizau masinile care mergeau spre Ionesti.
In cazul in care veneau altii din spate si intrau in cel oprit, se numea "neadaptarea vitezei la conditiile de trafic" dar pentru faptul ca politistii au oprit in CURBA, nu exista nimic in lege.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Donbazil » 20 Dec 2015, 23:45

Donbazil

Mesajde Shrek » 21 Dec 2015, 00:13

Este un lucru mare ca au reusit sa il incatuseze asa repede pe nenea dilimache! Ori o fi fost ceva regizat? Cam ciudata coincidenta cu prezenta unui cameraman situat in cea mai buna pozitie de filmat si exact in momentul in care l-au scos ca la carte din masina si tot ca la carte l-au incatusat fara sa-l burduseasca bine! Ca sa-l "inmoaie" putin!
Shrek

Mesajde a_costy » 21 Dec 2015, 02:30

Bolnavul asta psihic avea si permis de conducere ????/, ca nu s-a precizat.
Asata tot cu 250- 350 de "iepuroi" o fi luat permisul, sau a avut reducere, dat fiind ca e bolnav psihic???
http://www.mariustuca.ro/actualitate/21 ... nstructori
a_costy

Mesajde a_costy » 22 Dec 2015, 15:38

Ferice de soferii braileni, nu mai are cine sa-i opreasca in trafic.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... ia+Rutiera
a_costy

Mesajde Shrek » 22 Dec 2015, 22:44

a_costy scrie:Ferice de soferii braileni, nu mai are cine sa-i opreasca in trafic.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... ia+Rutiera

Cel putin unul din ei era credincios! Si Dunezeu i-a acultat ruga si l-a ajutat...... sa ajunga acolo unde ii este locul!
Ala cu cremele cred ca a avut o premonitie, ca va ajunge intr-un loc unde va avea nevoie de ele prin partile moi!
Shrek

Mesajde Shrek » 24 Dec 2015, 20:46

Azi nu ma supar! Doar vine Craciunul! De aceea te iert! Craciun fericit alaturi de cei dragi! Si tie si lui " Garcea"!
Shrek

Mesajde Donbazil » 12 Ian 2016, 19:55

La multi ani!

Putina atentie.......radar ...bovin in Franta. Asta nu este stat la panda este aranjament...urban.
Pe la noi sunt acuzati politistii ca stau la panda.... Desi cei care respecta legea n-au a se teme, opinia generala este "contra" c-asa nis noi...Supermani!...De cum iesim peste frontiere, devenim "normali".... :idea: :idea: :idea:
Fişiere ataşate
Radar in Franta.jpg
Donbazil

Mesajde a_costy » 12 Ian 2016, 22:20

S-a incercat si la noi cu camere fixe instalate pe marginea drumurilor, dar evident s-a facut tot romaneste. Adica cea mai mare parte a banilor proveniti din amenzi, mergeau la anumite firme, nu la bugetul de stat.
In era digitala, asa trebuie sa arate radarul. Traficul poate fi monitorizat fara probleme cu camere fixe, nu trebuie sa mai pandeasca nimeni pentru viteza.
a_costy

Mesajde csaa » 12 Ian 2016, 22:28

Stii ca au incercat englezi asa (inca la mai au). Concluzia dupa un an a fost.....ca au sporit accidentele grave in zonele cu radare fixe. De ce? Nu stiu. Nici eu nici ei.
Eu cred ca disimularea radarelor in .....diverse e buna, dar unde trimiti o amenda pentru ca o masina inmatriculata in BG a depasit viteza legala?????????
csaa

Mesajde a_costy » 12 Ian 2016, 23:07

csaa scrie:Stii ca au incercat englezi asa (inca la mai au). Concluzia dupa un an a fost.....ca au sporit accidentele grave in zonele cu radare fixe. De ce? Nu stiu. Nici eu nici ei.
Eu cred ca disimularea radarelor in .....diverse e buna, dar unde trimiti o amenda pentru ca o masina inmatriculata in BG a depasit viteza legala?????????

La domiciliul soferului, indifferent daca-i bulgar, roman sau francez.
a_costy

Mesajde Shrek » 12 Ian 2016, 23:40

a_costy scrie:
csaa scrie:Stii ca au incercat englezi asa (inca la mai au). Concluzia dupa un an a fost.....ca au sporit accidentele grave in zonele cu radare fixe. De ce? Nu stiu. Nici eu nici ei.

La domiciliul soferului, indifferent daca-i bulgar, roman sau francez.

La englezi nu stiu cum este dar am simtit pe propria-mi piele radarele din Austria. Acolo, au radare mobile tip pistol si camere fixe. Cele mobile le amplaseaza exact ca la noi, de parca politistii rutieri ar fi facuti de aceeasi parinti in toata Europa . Chiar daca , am inteles ca in au. nu sunt politisti rutieri specializati. Cele fixe sunt de regula pe autostrazi si in apropierea trecerilor de pietoni din orase. Amenda, daca o primesti si platesti pe loc, primesti chitanta de la politist. La cele fixe, vine acasa la proprietar in Romania, sau din alta tara, cu hartiile cu care trebuie platite la banca, iar la sfarsit iti multumeste, in limba germana bineinteles. Nu la toate radarele au toleranta de 10 km/h. Poti lua amenda si pentru depasirea vitezei cu 2 km. Daca amenda nu este platita, risti sechestrarea autovehicolului pentru ca amenda este pe nr. de inmatriculare! Eu, dupa ce am platit cateva amenzi pe loc si cateva in Romania, m-am lecuit si conduc de obicei sub limita legala atat in Austria cat si in Ungaria. In tara , caut sa nu depasesc 10 km peste limita!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE