patrascu scrie:Acum cativa ani am tot mers prin tarile acestea nordice. Brusc mi-au sarit in fata crizele copiilor in locuri publice spatii de joaca magazine de jucarii etc. Copii de 5-6 ani efectiv se tavaleau boceau isi loveau parintii dadeau cu palmeele in vitrine. Parintii priveau cu un aer absent si fara a interveni in numarul tancilor iar trecatorilor la fel nu li se citea nici o mirare pe chip . Eu educat un pic mai in spiritul abstinentei in copilarie l-am intrebat pe suedezul originar din Romania de ce nu isi linistesc astia copii si ii lasa sa ragneasca asa ca in tiganie. Raspunsul lui a fost " Aici pedeapsa e mai mica daca spargi o banca furi o masina si lovesti un politist decat daca iti bruschezi copilul fie si verbal"
Din experienta cu fetitele, ...in ce ma priveste,am adoptat exact tactica acestor asazisi barbari,deveniti hipercivilizati!
Adica,fetita a mica face exact ca toi copii,...vrea multe,plange,se da cu fundul de podea,ca sa obtina ce vrea,.....si obtine,dar de la maica-sa,...eu in schimb cand raman cu ea,....daca incepe cu tot felul,....ca nu are stare o clipa,...io ridic din umeri,o las in pace,si dupa o tura de istericale,se linisteste,si apoi se joaca singura eu doar supraveghind sa nu pateasca ceva,sa se urce pe masa,etc
Din punctul asta de vedere e cea mai buna solutie,..