Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O Norvegie infricosatoare! Cinci copii rapiti de langa p

Mesajde cristian bh » 15 Ian 2016, 19:21

cantemir scrie:
cristian bh scrie:...normal ar fi atunci sa lase microbuzul in satul de unde ia elevii si sa se deplaseze pe cont propriu,...nu cu masina statului!

Nu!
Otobuzul se gareaza sau la sediul institutiei sau la domiciliul soferului ( in anumite conditii, desigur)! Niciodata pe ici-pe -colo!

Bun,....cu otobuzul am lamurit-o,.are scoala aia curte dar ...de fapt nu conteaza asta,...dar restul,...e ok??? :shock:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cantemir » 15 Ian 2016, 19:29

Nu!
Serios vorbesc: NU!
cantemir

Mesajde cristian bh » 15 Ian 2016, 19:44

patrascu scrie:Acum cativa ani am tot mers prin tarile acestea nordice. Brusc mi-au sarit in fata crizele copiilor in locuri publice spatii de joaca magazine de jucarii etc. Copii de 5-6 ani efectiv se tavaleau boceau isi loveau parintii dadeau cu palmeele in vitrine. Parintii priveau cu un aer absent si fara a interveni in numarul tancilor iar trecatorilor la fel nu li se citea nici o mirare pe chip . Eu educat un pic mai in spiritul abstinentei in copilarie l-am intrebat pe suedezul originar din Romania de ce nu isi linistesc astia copii si ii lasa sa ragneasca asa ca in tiganie. Raspunsul lui a fost " Aici pedeapsa e mai mica daca spargi o banca furi o masina si lovesti un politist decat daca iti bruschezi copilul fie si verbal"

Din experienta cu fetitele, ...in ce ma priveste,am adoptat exact tactica acestor asazisi barbari,deveniti hipercivilizati! :D
Adica,fetita a mica face exact ca toi copii,...vrea multe,plange,se da cu fundul de podea,ca sa obtina ce vrea,.....si obtine,dar de la maica-sa,...eu in schimb cand raman cu ea,....daca incepe cu tot felul,....ca nu are stare o clipa,...io ridic din umeri,o las in pace,si dupa o tura de istericale,se linisteste,si apoi se joaca singura eu doar supraveghind sa nu pateasca ceva,sa se urce pe masa,etc
Din punctul asta de vedere e cea mai buna solutie,..
cristian bh

Mesajde cristian bh » 15 Ian 2016, 19:48

dogvet scrie:Iarasi Finanțare din Norvegia pentru sistemul public de sănătate
Autor: Maria Ionescu | vineri, 15 ianuarie 2016 În acest an, România va primi finanțare prin fonduri norvegiene pentru 16 proiect din sănătate, reiese din prioritățile strategice furnizate de Ministerul Sănătății.
Printre prioritățile instituție se numără și asigurarea resurselor financiare pentru îndeplinirea obiectivelor strategice ale Ministerului Sănătății. În 2016, România va primi finanțarea de la norvegieni pentru 16 proiecte în valoare de 8 milioane de lei; de la Banca Mondială-70 de milioane de euro și încă 500.000 de euro de la fonduri elvețiene. Aceste finanțări vor intra în sistemul de sănătate autohton până în octombrie.Capital.ro. Fanaticii si sadicii norvegieni:bai frate cu astia nu e in regula deloc:precis vor sa ne distruga :) .,cred ca vor cara toti oltenii la ei si le vor spala creierele.Doamne Fer!!!!!

Astea n-au nici o relevanta cu ceea ce se discuta aici,.....e pe langa,..... in unghi de 90 de grade! ;)
cristian bh

Mesajde patrascu » 15 Ian 2016, 21:19

cristian bh scrie: exact tactica acestor asazisi barbari,deveniti hipercivilizati! :D

Din punctul asta de vedere e cea mai buna solutie,..

Au cateva statistici interesante cu privire la tinerii de peste 20 de ani educati de ei care citite spun multe......
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde patrascu » 15 Ian 2016, 22:08

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde cristi_vidican » 15 Ian 2016, 22:23

dogvet scrie:Iarasi Finanțare din Norvegia pentru sistemul public de sănătate

Ceva de genul ...
„Dacă-ți dau, am dreptul să te fur, iar tu să taci din gură că ți-am dat.
dacă spui ceva, nu mai primești nimic.”
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde cristi_vidican » 15 Ian 2016, 22:25

cristian bh scrie:Din punctul asta de vedere e cea mai buna solutie,..

Deloc! Copilul trebuie să fie învățat de mic să respecte autoritatea.
În fierea lui nu vrea asta.
Dacă-l lăsăm să facă ce vrea acum, așa va face și când va fi mai mare.
Doar că atunci nu va merge la jucării ...

Am văzut prea multe cazuri cu părinții care au fost neglijenți.

Repet, copilul trebuie învățat de mic să respecte autoritate și să se supună
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde lucky5strike » 15 Ian 2016, 22:38

Marii campioni au crescut cu miere la polonic, dar si cu sare la lingurita...

Excluzand abandonul, nimic nu dauneaza mai rau personalitatii copilului decat saturarea dorintelor.

Aveti deci, mare grija cu micii vostri mafioti...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cristian bh » 15 Ian 2016, 22:51

Se practica acea autoritate in care mamicile in special le fac toate poftele,...joaca dupa cum canta ei,...acel Nu,....in special cand vine comanda vreau aia,.... nu exista,....degeaba mai incearca apoi pedepsirea clasica caci efectul este nul!
Ma refeream la faptul ca e mai practic sa-i lasi in pace cand au istericale, decat sa-i faci sa inceteze apeland la forta si infricare!
Autoritatea nu inseamna doar pedepsire,si altoire!
Si intelege apoi mult mai bine ce inseamna acel NU.
cristian bh

Mesajde lucky5strike » 15 Ian 2016, 22:53

Aveti grija la bunici... ca le dau aripi foaarte usor... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Ioan Guist » 15 Ian 2016, 22:54

lucky5strike scrie:Marii campioni au crescut cu miere la polonic, dar si cu sare la lingurita...

.

Asta e chiar faina !!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristian bh » 15 Ian 2016, 22:56

cristi_vidican scrie:
Repet, copilul trebuie învățat de mic să respecte autoritate și să se supună

Se supune autoritatilor locale,.....si le respecta deciziile ....ca o duce cand tata, cand mama, la scoala!
Si acasa la fel! ;)
cristian bh

Mesajde Ioan Guist » 15 Ian 2016, 23:10

Deunazi , aud pe radio o discutie oarecum filozofica. De ce ne bucuram cand mergem desculti prin iarba?? Fiinca suntem incaltati in permanenta.De ce am fost in culmea fericirii cand in pachetul de craciun primeam si o portocala? Fiinca doar aia era toata iarna . Ideea este ca nu putem exploata la maxim fericirea si bucuria in viata decat daca cunoastem adevarata valoare a ceea ce primim.Nimic nu vine gratis .
In educatia data de parinti, asa cum sunt ei, intra si iubirea lor, sacrificiul, atentia acestora.Acestea compenseaza absolut toate lipsurile si neajunsurile cu brio.
Absolut toti copii tanjesc dupa atentie.Aceasta trebuie sa vina in urma micilor lor izbanzi in viata.Tot ce e gratis e "daunator" in educatie.Stim cu totii ca-i iubim indiferent cum sunt.Ne zbenguim si ne prostim cu ei chiar daca in urma cu 1h au fost neascultatori.Orice parinte natural este cel mai bun educator,Fiinca o face instinctiv si ...natural

In povestea de la radio, intamplarea se incheie cu un experiment.O pisica este legata neuronal cu niste fire.Orice miscare transmisa electric provoaca placere.Pisica a fost fixata sa pedaleze.Se subintelege deznodamantul.
Pisica a pedalat pana a murit de placere, la propiu.
Viata nu e simpla si palcerea urmata de fericire este scopul nostru.Toate aste insa trebuie exploatate intr-un cadru.Ca si parinti trebuie sa ordonam acest cadru.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde octavianpopescu » 16 Ian 2016, 00:54

Mda...am lipsit cam mult pe aici
ioan guist si cristi10+++.parere personala
Dogvt,vorbesti(scri)mult,poate chiar prea mult dar atingi foarte putin subiectul.e si asta tot o forma de psihologie..dar cel putin la mine nu prinde...nu ma intereseaza de grupul in care te invarti si nu stiu de ce te legi de religie aici.si asta tot pe langa subiect esti.marius bodnariu este penticostal din parinti penticostali,cristi evangelist,celelalt roman(nu mai pun linkul ca a mai fost pus o data) ortodox.dar astia ce sunt?
http://www.stopbarnevernet.com/stories
niciodata nu am suportat lingaii.ce,daca ne da mii de euro au dreptul sa ne ia copiii?!daca sunt cei mai evoluatii ceilalti sunt robii lor?!daca nu ma afecteaza direct sa nu ma implic?!este unu,virgiliu gherghe care se bate prin senat si prin tribunale cu aia sa nu bage educatia sexuala in scoli si tablete in loc de carti...nu stie nimeni de el si nici macar nu are copii.dar ce sa facem noi la proteste?!stam domne acasa ca si asa ne manipuleaza astia.cred ca de fapt aia manipulati sunt aia care stau acasa...
si cei care lauda nordicii...se "ocupa" de mult cu copiii
http://www.romanialibera.ro/special/doc ... al--385278
Sau referitor la "corectitudinea" lor in a respecta niste legi
http://m.hotnews.ro/stire/20725741

Nu vreau sa zic eu ce se intampla cu adevarat acolo,ce inseamna aceasta "afacere" cu copiii,dar cititi fratilor,documentati-va,informati-va,pierdeti timp si dupa aia aveti tot dreptul sa va sustineti opinia,caci ati muncit pentru ea...
Dar dupa doua articole de psihologie crezi ca sti tu cum sta treaba cu manipulare sau cu pregatirea lui cristi...
Daca eu si cu tine am fi mai buni, am fi cu doi oameni mai buni in lume..
octavianpopescu

Mesajde manu » 16 Ian 2016, 08:34

pentru cei care cred ca e bine sa separi copilul de parinti : ati fost vreodata intr-un orfelinat sau ati citit vreo carte marturie ? iubiti mai mult copiii celorlalti decit pe ai vostri adica i-ati da sa i creasca ceilalti pe ai vostri bun bucuros in schimbul celor de pe strada ? toti copii nostri merg la scoala cati dintre profesori se poarta cu ei ca niste parinti spirituali ? cine este acela care isi permite sa sfasie legatura copilului cu fratii si parintele sau in numele binelui ati vazut cum privesc in gol copii de la orfelinat ? ati vazut ce deseneaza ei ? stiti ce se intampla daca la o vizita la orfelinat arati o atentie deosebita unuia ? stiti dupa ce tanjesc ? stiti de ce se sinucid ? pentru ca nu sunt iubiti ...si daca domniile voastre imi spuneti ca vor gasi mai mare dragoste in afara familiei atunci nu pot banui decat ca nu aveti copii.
manu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE