Nea Pupe, nu divulg; sunt superstitios. Nu-i nimic maret...doar un prim prag psihologic. Va fi un an interesant. Bine...pentru mine toti anii astia putini de cand m-am intovarasit cu albinele au fost interesanti.
Multumesc pentru suportul moral si de know how! Daca voi sari calul vreodata, sa ma faceti atent...ma redresez instant. O scatoalca e binevenita oricand daca te aduce cu picioarele pe pamant.
Sa ne vedem sanatosi curand!
Mr. Bee, nimic senzational. Voi face schimbari importante in abordarea lucrului cu albina...s-au mai limpezit unele necunoscute care ma macinau. Aveam frana de mana trasa.

Ca sa nu creada colegii ca urmaresc vreun suspans hai sa ma
spovedesc un pic...
Primul meu target a fost sa ajung la punctul in care sa reusesc sa produc miere. O sa radeti dar a fost important pentru mine...cel mai important.
Al doilea pas a fost sa ajung la 50 de familii...o stupina cum s-ar zice. Multi ar zice
ce mare scofala...insa investitia mea a fost o singura colonie si-n rest muuult timp dedicat, un continuu inot in ape tulburi si situatii nu intotdeauna placute.
Apoi am urmarit ca familiile astea sa devina cu adevarat de productie si sa aduca un venit. Misiune indeplinita!
Anul care a trecut am tras spre suta si am fost aproape. Insa a trebuit sa reglez niste conturi si am ramas la 50. Balanta cristal!
Bun! Acum am ajuns la punctul in care consider ca detin bagajul de cunostinte si experienta minime necesare pentru a incepe extinderea cu adevarat. Altfel spus contabilizez ultimii 4 ani ca fiind o scolarizare in teren musai de parcurs.
Puteam alege un drum mai direct...fonduri nerambursabile. Sincer, mi-a fost teama sa ma angrenez in chestiunea asta inainte de a ma dumiri ce si cum cu albinele, respectiv drumul de la lada cu albine si pana la mierea valorificata.
Cam asta-i treaba. Nah ca facui si o retrospectiva bilant a ultimilor 4 ani. Cum am spus...nimic senzational.