BUNKA scrie:gica.mosu scrie:Florin Dobre scrie:Tie ti se pare relevant ce e in clipul asta? Pentru mine e clar ca e facut cu tenta. Prima lada sigur a fost ''agitata'' inainte.
Acum chiar m-ai facut curios sa incerc BK.
Florineee, n-ai ci faceee s-au.......Daca te mananca'n..."fundul gradinii" incearca si ne zici si noua...Am aranjat=unificat la un apicultor in 2014 niste stupi in martie,avea si BK....t,m-au" rupt "si aveam manusi in maini

daca-mi da cineva 100 "moca" nu le vreau

mai ghini maidanezele romanesti.... ,important sa li ai cuuuu...DALTA si...Am sa revin cu info de la "apicultorul" din Tecuci,despre cei 6 stupi morti....
Moshu..zi matale pt ca eu încă nu am credibilitate

tre' sa repopulez niște lăzi ca sa îmi crească și mie credibilitatea la loc
Aici ..
https://youtu.be/0Gq-U1PFBAQ Jony vrea sa ne convingă ca roisoru' nu-i agresiv...am și eu roi la care pot sa fac așa și nu e BK...t și se știe ca agresivitatea este direct proporțională cu dimensiunea familiei deci... plus ca BK..urile astea sunt imperecheate banuiesc natural deci...cine știe ce a fost la curu lor...
Aditzaaaaa,ai grija,vad ca esti "sugubat=glumet" ca mini...vezi sa nu spuna si de tini colegi ca.....bei "aghiazma"

atunci cand mai "bagi "o gluma,o goanga...sa ne mai descretim fruntile,sa uitam de necazuri .....Astaaaa,cu lazile goale,las-o balta ca MACAIE....

Cat despre...BK,sunt convinsss...cine vrea sa'ncerce .... sa le foloseasca sanatosi...P.S-fiecare are drept la opinie,parerile sunt de la om la apicultor si invers...Spor-G.M....
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!