comi scrie:Le-am pus si eu asa sa ma aflu in treaba.Exista vre o problema?
S-au va deranjeaza cumva? Daca va deranjeaza i-mi cer scuze.
calin bondaru scrie:am si eu pe o stupina buckfast si pot spune ca au plusuri dar au si minusuri!
daca faci selectie ani de zile pe carpatine ajungi sa uiti de buckfast...acum depinde ce buckfast ai(ca ala care are rezultate este trimis in alte zone nu ro)
asta cu tremuratu buckfastilor, sunt niste comentarii hazlii(pentru zona mea), chiar daca sunt mai la nord ca bunka, pentru ca au incetat ponta in acelasi timp cu carpatina!
calin bondaru scrie:fiecare vede ce vrea...
eu am vazut ca ai avut un zbor frumos, aduc si ceva polen...banuiesc ca e bine pentru zona respectiva!
am mai observat(dar asta asa doar pt cei cu bk) uniformitatea albinei si ce banuiesc eu de mult ca albina bk este un pic mai mare fata de carpatina(asta poate doar in mintea mea)
bafta...
lucky5strike scrie:comi scrie:Le-am pus si eu asa sa ma aflu in treaba.Exista vre o problema?
S-au va deranjeaza cumva? Daca va deranjeaza i-mi cer scuze.
Aveam o nelamurire, nu am solicitat scuze... iar daca m-o deranja ceva, e doar ca nu scrii taman corect romaneste.![]()
Despre poze, ziceam ca nu ma ajuta sa sa inteleg subiectul.
lucky5strike scrie:Am observat ca la Buckfast, coloritul tergitelor suporta niste variatii serioase, si cu toate astea, e pretinsa a fi rasa...
Asta de mai jos, sa inteleg ca e Buckfast? Ca situl unde am vazut-o, asta lasa de inteles.
PS: poza nu-mi apartine, e luata de pe google imagini
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori