cristi_vidican scrie:Tot respectul pentru cei care se risca fara masca intre stupi. Cand m-am apucat de apicultura mergeam sa ma sfatuiesc cu un stupar batran, cu multa experienta. Niciodata nu purta masca si radea de cei care poarta. O data a mers sa-l ajute pe ucenicul lui, ca avea probleme cu stupii si a venit de acolo tot umflat. Albinele lui erau selectate "si-l cunoasteau", cele ale ucenicului nu-l recunosteau. El dadea vina pe faptul ca ucenicul lucreaza brutal cu albinele.
bogdannn scrie:nu e nici o rusine sa lucrezi cu manusi sau cu masca, cunosc stupar care a ramas fara vedere la un ochi, am tot respectul pentru "seniori" dar mi se pare o prostie si o fudulie sa lucrezi neechipat corespunzator, indiferent de blandetea albinelor.
bogdannn scrie:indiferent de caldura din vara eu nu ma sunpraincalzesc cu masca, nu mi s-a clocit mintea, cel putin asa cred, de vina o fi ca am capul mare sau ca am creier putin
![]()
teinegru64 scrie:Care ar fi controlul respiratiei in stuparit?lucky5strike scrie: si sa-ti reglezi un pic respiratia...
l:
lucky5strike scrie:teinegru64 scrie:Care ar fi controlul respiratiei in stuparit?lucky5strike scrie: si sa-ti reglezi un pic respiratia...
l:
Cand umbli intre albine, cand ai rama in mana, eviti sa respiri pe gura si cauti sa vorbesti cat mai putin... a mai scris cineva mai sus.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori