tuturicius scrie:Eu unul incep sa cred tot mai tare ca munca de ameliorare face mai mult decat rasa in sine. Nu cred ca buckfastul stie sa faca ceva anume, ce nu mai stie sa faca nici o alta rasa de albine. In schimb cred ca, in Europa, s-a lucrat mai sustinut la ameliorarea buckfastului decat la amelioarea carnicai si ca atare primul are un oarecare avans.
jonny_it scrie:Crescatori de matci care fac selectie exista, dar nu o fac la un nivel corespuzator, aici e problema.
Sincer niste fonduri UE doar pe selectie ar fi ok, sau ceva care sa incurajeze cercetarea, nu stiu care ar fi cea mai buna solutie.
gaboreugen scrie:Baieti care lucrati cu bfst, ce plm ati facut anul asta ??? Ca albina noastra autohtona e proasta si vai mama ei in comparatie cu super-eroinele voastre ??? Doar aveti marfa din vest unde sunt obisnuite cu clima din ultima perioada de la noi ! Ascult... cu ce va laudati...???? Nu am facut productie noi..taranii cu albine da pa aici..slabe...dar VOI...??? cu BUCKFAST !!!
Nu pot sa cred ca.... ati luat-o in mana.....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
tuturicius scrie:Faci parte dintr-o etnie anume Eugene? Dupa limbaj si nume nu pot sa ma abtin sa nu intreb
tuturicius scrie:Eu am vazut ce face un ameliorator de bk de la noi.
cristi_vidican scrie:Daca toti stupii mi-ar fi fost asa, nu mi-ar fi ajuns butoaiele.
cristi_vidican scrie:Acel ameliorator a încercat si cu Carpatina. I-a dat o sansa.
Intre timp a renuntat.
comi scrie:Pt Tr Severin
Ia de aici ca nu ai asa ceva .
Si culmea este Buckfast!
ignatov andrei scrie:comi scrie:Pt Tr Severin
Ia de aici ca nu ai asa ceva .
Si culmea este Buckfast!
Asa arata orice familie unde s-au scuturat ceva rame, sau trece un pic de timp pana la sedinta foto...
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori