mihaistupar scrie:Vorbeam de muște,(albine),nu de mașini. Turturica stai jos... Pardon nemotivat cu roșu.nu ai fost atent
mihaistupar scrie:Vorbeam de muște,(albine),nu de mașini. Turturica stai jos... Pardon nemotivat cu roșu.nu ai fost atent
mihaistupar scrie:N-ai văzut în viața ta o carpatina adevărată. 3(trei).stai jos.
Acum sincer,lăsând gluma la o parte si fara sa te superi pe mine...carpatina(carnica) are multe ecotipuri,jony.le cunoști doar pe cele nelucrate.sincer. scuze daca am deranjat. Nu neg calitățile bk-ului,dar ai procedat în afirmații fix ca cei ce pleacă doi ani în vest si brusc vorbesc cu accent,uita romana iar copiii ii botează oricum da numa romaneste nu.
mellis scrie:Sunt apicultori locali cu mâtci bune, din asta trăiesc..se găsește si localnica, trebuie doar sa știi unde sa o cauți.si investiția mai mica..
Sănătate.
jonny_it scrie:degeaba selectezi pe linie materna daca pe linie paterna totul este la intamplare.
asd2 scrie:jonny_it scrie:degeaba selectezi pe linie materna daca pe linie paterna totul este la intamplare.
Sa vii la mine sa vezi armata de trantori. Slabe sanse ca matcile sa se imperecheze cu trantori de la altii. Am fost la cineva care foloseste FA si aproape ca nu mai are deloc trantori la ora actuala. Partea proasta e ca nici miere nu prea e. Trantorii mananca mierea iar puii de gaina mananca trantori din lipsa de concentrate
asd2 scrie:Deci lasati-o mai moale cu trantorii si izolarea: daca creezi concentratie mare la tine in stupina succesul e asigurat. Lasati albinele sa cladeasca natural, cei care cresteti matci; folositi tratamente blande care nu afecteaza fertilitatea trantorilor. Restul e poezie.
asd2 scrie:Sunt suficiente cateva conditii de baza, nu e nevoie de insule si nici de caruta de bani. Vehementa asta ma oboseste(nu zic de tine).
asd2 scrie: Eu tin cu romanii..
stefanmadalin scrie:asd2 scrie: Eu tin cu romanii..
...ei nu tin cu tine...
asd2 scrie:Asa ca paranteza: ma ccacc pe el occident (nu pe BK). Eu tin cu romanii. Ai auzit de sindromul stockolm? S-ar putea sa suferi de asa ceva.
asd2 scrie:Asa ca paranteza: ma ccacc pe el occident (nu pe BK). Eu tin cu romanii. Ai auzit de sindromul stockolm? S-ar putea sa suferi de asa ceva.
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator