Draga Donbazil .... faptul ca aduci cu copy/paste postari care mai decare mai argumentate nu face decat sa sublinieze realitatea ca pe tine personal nu prea te ajuta .... imaginatia

.... sincer prefer sa am de-a face cu oameni cerebrali si capabili de a exprima opinii proprii si personale .... observ cu regret ca nu prea este cazul la dumneavoastra.
ca si raspuns la spusele colegului dumneavoastra iubitor de a ucide alte fiinte as vrea sa subliniez urmatoarele:
- activismul pentru "natura" este facut in orice medii, inclusiv cel online, noi in Romania suntem in urma multor alte tarii (mai dezvoltate) dar inaintea altora (subdezvoltate) .... adica ca sa-ti fie tie clar .... apetenta ptr vanatoare = slaba dezvoltare (in elvetia nu se vaneaza, in congo dimpotriva), cu cat mai putini "vanatori" cu atat mai bine pentru noi ceilalti, etc
reamintesc ce am precizat in postul meu "initial":
Vanatoarea denota - cruzime si nu sport. Vinatoarea inseamna sa iei o viata din placerea de a lua o viata. Ceea ce este absolut oribil si profund imoral. Placerea obtinuta pe seama suferintei altor fiinte o au pedofilii sau criminalii psihopati, iar ambitia asta de a posta pozele denota totala lipsa de modestie ... probabil in mentalitatea pasionatilor de vanatoare nimic nu innobileaza mai mult o activitate decit dorinta de a te lauda si de a stirni invidie…
Mai au si ipocrizia de a afirma ca vinatul trebuie ocrotit, trebuie hranit, ferit de rapitori, pentru ca, atunci cind ajunge la maturitate… sa-i poti imprastia creierii prin padure si, astfel, sa ai satisfactia de ai privi agonia.
Referitor la aborcarea cum ca prin vanatoare se "corecteaza un dezechilibru in ecosistem” sau “e justificat sa omori, atita timp cit lasi in pace exemplarele frumoase si sanatoase” sint la fel de gresite cu a spune ca “viata unui om urit e mai putin valoroasa decit viata unui om frumos” sau ca “viata unui chinez e mai putin valoroasa decit a unui aborigen din Australia, pentru ca aborigenii sint putini, iar chinezii sint multi”.
Vanatoarea sportiva reprezinta o barbarie si o rusine pentru specia umana.
daca te tine .... as aprecia sa raspunzi cu argumente .... altele decat cele demne de un om fara coloana verticala (copy/paste de la altii)