Avram scrie:Toate au un inceput ....
Asa zic si eu. Multumesc pentru urare!
Avram scrie:Toate au un inceput ....
andrei_calinescu scrie:"Simt o usoara nota ironica."
Decebalus,
Da-mi voie sa ma explic.
Nu a fost absolut nici o nota ironica. Sunt pur si simplu adeptul vorbei unui apicultor francez prieten "orice munca trebuie platita".
Bineinteles ca e o perioada de asteptare, pana te specializezi in activitatea respectiva.
Treaba cu "Maseratti-ul" a fost mai plastica, dar nu ironica.
Bineinteles ca aparatul in sine fara o mana buna nu valoreaza nimic - vezi si cum e prin spitale, aparatura scumpa dar medicii profeseaza prin Franta, Anglia, Germania. Si aparatele ruginesc.
Shrek scrie:andrei_calinescu scrie:"Simt o usoara nota ironica."
Decebalus,
Da-mi voie sa ma explic.
Nu a fost absolut nici o nota ironica. Sunt pur si simplu adeptul vorbei unui apicultor francez prieten "orice munca trebuie platita".
Bineinteles ca e o perioada de asteptare, pana te specializezi in activitatea respectiva.
Treaba cu "Maseratti-ul" a fost mai plastica, dar nu ironica.
Bineinteles ca aparatul in sine fara o mana buna nu valoreaza nimic - vezi si cum e prin spitale, aparatura scumpa dar medicii profeseaza prin Franta, Anglia, Germania. Si aparatele ruginesc.
Esti cumva din Prahova ca vad ca o întorci ca la Ploiesti! Pai ce semnificatie poa'sa aibă "domnu' cu Maseratti"?
Io cred ca ti-e ciuda de crapi ca un "necunoscut"in apicultura are sânge in.... instalație si riscă cateva mii de coco sa facă ceva ce tu, probabil, nu vei reusi niciodată! Poate ar trebui sa iti vezi de cotarita dumitale cu goange si sa ii lasi pe altii mai capabili sa se ocupe de.... insamantat regine! Hai pa!
tuturicius scrie:
wineto77 scrie:Cojocul, cat e cojocul? Din ce material faceti cojocul ,prinde unul sau mai multi stupi?
Multam!
tuturicius scrie:Exact ca unul canadian o sa fie. Material de prelata impermeabila din dedeman sau poate mai gros, vatelina si bilute de polistiren.
tuturicius scrie:Capata un cojoc si nu o sa mai conteze pe unde si cat au pe acolo.
mausica scrie:tuturicius scrie:Capata un cojoc si nu o sa mai conteze pe unde si cat au pe acolo.
Cojoc faci la toti sau doar de proba la cativa ?
jonny_it scrie:Nu vreau sa fiu Gica contra dar soarecii ce spun despre asta?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori