jonny_it scrie:Am mai observat ca la stupii cu funt AV au cazut cei mai multi, si se pare ca nu este doar o coincidenta, adica sa se adevereasca ce tot am spus in trecut.
tuturicius scrie:Ce ai tot spus in trecut? Oare nu intamplator am si eu recordul de varozi la cei cu FAV?
Intre cei care au fost in pastoral am doi cu fav si la aia doar am urmarit cati au cazut, pt ca e mai usor cu subarul. Au cazut puzderie. Am presupus ca asa o fi la toti cei din pastoral. Restul au funduri pline.
wineto77 scrie:Daca punem un corp gol (vorbim de ME) sub cuib, primavara sau toamna tarziu(nu stiu când e mai bine)si peste acel corp o gratie haneman si cuibul peste, oare ar fii cam mult acel spatiu gol?
tuturicius scrie:jonny_it scrie:Am mai observat ca la stupii cu funt AV au cazut cei mai multi, si se pare ca nu este doar o coincidenta, adica sa se adevereasca ce tot am spus in trecut.
Ce ai tot spus in trecut? Oare nu intamplator am si eu recordul de varozi la cei cu FAV?
Intre cei care au fost in pastoral am doi cu fav si la aia doar am urmarit cati au cazut, pt ca e mai usor cu subarul. Au cazut puzderie. Am presupus ca asa o fi la toti cei din pastoral. Restul au funduri pline.
un OM scrie:Iarna sa nu cada din pat matca si sa nu mai poata urca, iar primavara sa curete primul polen de pe piciorusele albinelor.
Closcutz scrie:Parerea mea e ca varroa n-are treaba dc ai fund plin sau stai cu "fundul gol"! Te executa la fel de dragut daca il lasi in ambele cutii. N-are preferinta! Va demonstrez cu poze ca nu de tipul stupului depinde gradul de infestare!
wineto77 scrie:Este o metoda de iernare la ME ce ai scris, nu cea mai buna dar este ok.
Totusi nu inteleg la ce foloseste gratia hanneman
wineto77 scrie:Ai putea sa-mi spui cateva neajunsuri.

wineto77 scrie:Gratia hanneman, nu pentru crestaturile de ceara,sau cel putin nu primavara si toamna tarziu, ci pentru a mai da o sansa alibinei picate din ghem si inca o bariera impotriva soarecilor.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 66 vizitatori