gabi bee scrie:aici am bagat la iernat doua roiuri pe 4 rame . am vrut sa le unific dar amandoua au regine de anul asta si trebuia sa pierd una din ele asa ca am impartit lada in doua si pana acum sunt ok . folia o au de 3 saptamani iar jos am scos de tot subarul mic si nu a facut condens deloc . sper sa fie bine si la primavara ! ieri la ceilalti stupi au iesit la zbor cateva albine iar la cel din poza zburau de la ambele urdinise in numar mare ! numai bine !
Badea. claudian scrie:gabi bee scrie:aici am bagat la iernat doua roiuri pe 4 rame . am vrut sa le unific dar amandoua au regine de anul asta si trebuia sa pierd una din ele asa ca am impartit lada in doua si pana acum sunt ok . folia o au de 3 saptamani iar jos am scos de tot subarul mic si nu a facut condens deloc . sper sa fie bine si la primavara ! ieri la ceilalti stupi au iesit la zbor cateva albine iar la cel din poza zburau de la ambele urdinise in numar mare ! numai bine !
Nu sau unit pana acum !!.... dar au toate sansele sa seunifice singure pana la primavara !!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori