tinumaftei scrie:Asta ar presupune existenta unui nucleu de familii susa, vatra de împerechere izolată (utopie),
jonny_it scrie:tinumaftei scrie:Asta ar presupune existenta unui nucleu de familii susa, vatra de împerechere izolată (utopie),
Hai sa vezi!
tinumaftei scrie:Am făcut calculele în ce mă privește pe mine. Probabil cel mai apropiat loc unde as putea organiza așa ceva este la 5-600 km. Si cum am serii de mătci la 5 zile.....
jonny_it scrie:tinumaftei scrie:Am făcut calculele în ce mă privește pe mine. Probabil cel mai apropiat loc unde as putea organiza așa ceva este la 5-600 km. Si cum am serii de mătci la 5 zile.....
De unde esti?
cornelioandanciu scrie:Loca europeana.
bogdan tot scrie:eu sunt apicultor incepator dar nu inteleg preturile acestea pt o regina o mie de euro 200 de euro acm 10 ani ma duceam cu cineva din zona la floarea soarelui si nu cred ca avea buckfast si cu 70 de stupi scotea 5tone de miere in general albinele produc miere si nu cred ca nu stiu ce regina iti da tone de miere in plus, cred ca o grija fata de stupi iti da satisfactii si inca ceva nu cred ca albinele sunt pui daia albi sau porci de ferma
tinumaftei scrie:Două lucruri se plătesc pe pământ: luxul si prostia!
Cat despre prostie Einstein spunea (probabil folclor):
Doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia, dar despre Univers nu sunt sigur!
tinumaftei scrie:Două lucruri se plătesc pe pământ: luxul si prostia!
Cat despre prostie Einstein spunea (probabil folclor):
Doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia, dar despre Univers nu sunt singur!
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori