Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 22:30

Vezi tu, mircea, oricate teorii am avea noi despre oameni, despre ce sunt si ce ar trebui sa fie, in realitate suntem legati afectiv de raiosi, paduchiosi, etc. Totusi, daca teoriile alea nu ar exista, ar fi cam nasol de noi toti.

Tu esti singurul care reuseste sa ramana in picioare? Probabil ai facut scoala profesionala de utilaje hitech care in viitor vor inlocui coloana vertebrala la cei carora lipseste. (pune tu toate sensurile aici, pentru ca ocupatia ta de baza pe acest forum este sa inveti prapaditii sa mearga pe doua picioare) Presupun ca nici nu prea ai cum sa cazi, ar fi culmea sa te pui intr'o asemenea situatie, pentru ca ar trebui sa iti dai autobanare si petru cu cantemir sa dea bairam si sa invite si "doamnele" ca sa transforme juma de forum in blog cu povestiri adevarate scrise pe servetelul plin cu jumate lacrimi de suferinta de la cuvinte care...ranesc!

Zic ca e buna teoria aia.

:twisted:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 16 Mar 2018, 23:15

Bezna Zorilor scrie:Vezi tu, mircea, oricate teorii am avea noi despre oameni, despre ce sunt si ce ar trebui sa fie, in realitate suntem legati afectiv de raiosi, paduchiosi, etc. Totusi, daca teoriile alea nu ar exista, ar fi cam nasol de noi toti.

Tu esti singurul care reuseste sa ramana in picioare? Probabil ai facut scoala profesionala de...........

Nu sunt chiar simple teorii si de cele mai multe ori potentialul trebuie sa aiba si o acoperire faptica, cat de mica acolo, pentru ca altfel moare ala ca vesnica speranta . Pe mine nu ma intereseaza oamenii in general, doar unii ....si aia nu trebuie sa fie nici sfinti, nici buni, nici prea morali....un dram de umanitate in ei este suficient . Greu de gasit si astia, cu farama lor....dar asta nu este un subiect de forum, cum nici pe cine prefer eu nu este.

Faina asta cu vertebrala(mi-ai starnit un zambet), insa cam pretentios spus cand te-ai referit la mine . Coloana vertebrala, mersul biped presupune sa ai ceva de pierdut si daca faci ceva (nu pentru tine, pentru un strain sau o idee) si pierzi tu ca individ sau familia ta, atunci da , ori aici chiar nu este cazul .

Daca vrei sa incadrezi cumva, sa zicem ca ar fi " vagi urme de osicioare de pui de incubator" infipte intr-un loc unde ar trebui sa fie pozitionata o coloana vertebrala. Bineinteles ramane si profesionala mea..... :D
--------------------------------------

Eu zic sa pitesti ulcica aia printr-o debara si sa o uiti acolo, ca vezi ce iures starnesti de fiecare data . Sau o fi motanul ala negru ca smoala vinovat de......"fermece" ? Naiba stie....
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde ignatov andrei » 17 Mar 2018, 00:04

Vezi tu, mircea, oricate teorii am avea noi despre oameni, despre ce sunt si ce ar trebui sa fie,

Pe mine nu ma intereseaza oamenii in general, doar unii ....

Ori sunteti bolnavi (stiu sigur ca DA)...
ignatov andrei

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 01:45

Buna aia cu "ceva de pierdut", revin pe subiect mai incolo.

Ignatoave. am ras!

Intrebare importanta - oare imi are loc un stup vertical 10r + magazie 1/2 intr'un Opel Corsa IN 2 USI, cu canapeaua rabatata si SA SE INCHIDA SI CAPACU' (masinii) ???!!!

Ca sa stiu daca ma duc la locu' cu pricina sau cer livrare la domiciliu.
Multumesc, astept!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 17 Mar 2018, 10:10

Stiam ca LU' e... cum e, dar tu...?!?
ignatov andrei

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 11:13

Inteleg ca din tot ce s'a scris pana acu', modi e cel mai sanatos, ca se gandeste la pozitii sexuale...in Bezna. Io cu mircea, pentru ca avem alte dileme, suntem nebuni.

Mi se pare corect.
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 17 Mar 2018, 13:59

Bezna Zorilor scrie:Inteleg ca din tot ce s'a scris pana acu', modi e cel mai sanatos, ca se gandeste la pozitii sexuale...in Bezna. Io cu mircea, pentru ca avem alte dileme, suntem nebuni.

Mi se pare corect.

Mai, cea ce te vrei a fi fata...

Din 4,3 miliarde de femei, poate una singura sa fie atenta si sa nu foloseasca niciodata grupul de cuvinte "puteai sa-ti inchipui"...

Deci, nu esti ceea ce vrei sa arati! Treaba ta (treaba voastra), dar nu va dati betze, in ziua de ghioage!
O sa-mi vad de ale mele, ca din cauza mea unii (cum ar fi motanul ala chel, care vede ciori plouate) nu se simt in largul lor...
ignatov andrei

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 14:27

Ceva sclipire prin capsorul tau...bai, dar nimeni, nimeni nu ma lamureste si pe mine daca pot sa inchid un Opel cu 1-2 stupi inauntru.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 17 Mar 2018, 14:41

Bezna Zorilor scrie:Ceva sclipire prin capsorul tau...bai, dar nimeni, nimeni nu ma lamureste si pe mine daca pot sa inchid un Opel cu 1-2 stupi inauntru.
nu ai specificat daca stupii is cu albine sau fara?
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 14:48

Daca am dilema daca sa ii iau de undeva sau sa mi se livreze acasa, e clar ca sunt goi, nu?

Zisesi ca'mi faci si mie un pachetel cu niste smochini.

8-)
Bezna Zorilor

Mesajde Ioan Guist » 17 Mar 2018, 14:54

in Tico intra 7
In Patrol 10
In subaru 9
In dacia papuc 10
in VW golf I intra 7
In vw transporter 20
Mercedes 1834 250+250 pe remorca. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde yuonyuon » 17 Mar 2018, 14:56

Bezna Zorilor scrie:Daca am dilema daca sa ii iau de undeva sau sa mi se livreze acasa, e clar ca sunt goi, nu?

Zisesi ca'mi paci si mie un pachetel cu niste smochini.
Cum ar sa fie clar daca nu ai mentionat. dute si vezi ce cumperi ca incap . ..aaa cu smochinii. .. da pai sa vedem.

eu am bagat intrun pas2at 22 de roinite pe 6 rame. concluzia : mai sunt nebuni.
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 19:00

Asa, mersi Guist!

Astept smochinii aia. Imi mai dai sau sa vedem...?
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 17 Mar 2018, 19:33

Bezna Zorilor scrie:Asa, mersi Guist!

Astept smochinii aia. Imi mai dai sau sa vedem...?
Am fost foarte ocupat cu albinile astea . plus ca am fost plecat 3 luni din tara. odata ce termin cu stupii sa "o dau "in gradinarit vreo saptamana si vedem atunci ce si cum. cred ca m ai inteles :)) La momentu oportun te anunt.
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mar 2018, 20:20

Vorbesti prea relativ pentru mine. Ce inseamna momentul oportun? Pomii se planteaza acus, primavara. Deci, dupa paste...? Un cadou de dupa, asa. Iti trimit inapoi niste butasi de muri daca nu ai si vrei.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 17 Mar 2018, 20:34

Bezna Zorilor scrie:Vorbesti prea relativ pentru mine. Ce inseamna momentul oportun? Pomii se planteaza acus, primavara. Deci, dupa paste...? Un cadou de dupa, asa. Iti trimit inapoi niste butasi de muri daca nu ai si vrei.
Ia trimite mi o adresa, nu trebuie sa mi trimiti nimic , am detoate si nu mai scap de ele. orcum trebuie plantate in solar ca sa stii. apa mult.... am mai vb
yuonyuon

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?