Bezna Zorilor scrie:Vezi tu, mircea, oricate teorii am avea noi despre oameni, despre ce sunt si ce ar trebui sa fie, in realitate suntem legati afectiv de raiosi, paduchiosi, etc. Totusi, daca teoriile alea nu ar exista, ar fi cam nasol de noi toti.
Tu esti singurul care reuseste sa ramana in picioare? Probabil ai facut scoala profesionala de...........
Nu sunt chiar simple teorii si de cele mai multe ori potentialul trebuie sa aiba si o acoperire faptica, cat de mica acolo, pentru ca altfel moare ala ca vesnica speranta . Pe mine nu ma intereseaza oamenii in general, doar unii ....si aia nu trebuie sa fie nici sfinti, nici buni, nici prea morali....un dram de umanitate in ei este suficient . Greu de gasit si astia, cu farama lor....dar asta nu este un subiect de forum, cum nici pe cine prefer eu nu este.
Faina asta cu vertebrala(mi-ai starnit un zambet), insa cam pretentios spus cand te-ai referit la mine . Coloana vertebrala, mersul biped presupune sa ai ceva de pierdut si daca faci ceva (nu pentru tine, pentru un strain sau o idee) si pierzi tu ca individ sau familia ta, atunci da , ori aici chiar nu este cazul .
Daca vrei sa incadrezi cumva, sa zicem ca ar fi " vagi urme de osicioare de pui de incubator" infipte intr-un loc unde ar trebui sa fie pozitionata o coloana vertebrala. Bineinteles ramane si profesionala mea.....
--------------------------------------
Eu zic sa pitesti ulcica aia printr-o debara si sa o uiti acolo, ca vezi ce iures starnesti de fiecare data . Sau o fi motanul ala negru ca smoala vinovat de......"fermece" ? Naiba stie....