Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 22 Mar 2018, 14:28

Nu e o problema singuratatea, atat timp cat 90% din oameni au probleme cu logica si cu caracterul. Mai bine singur si drept decat lingator de scuipat servit la vernisajul asociativ.
Artista fiind, stiu bine ca prin toate asociatiile si comisiile numai slabii se inroleaza care nu pot fi singuri ceea ce ar trebui sa fie. Si atunci cauta sprijin de grup, isi indoaie coloana pentru a exersa linsul de scuipati de pe la toti inrolatii, eventual si niste fursecuri zburatoare si cafele esuate.

Atribuiti barbatului zilelor noastre cuvantul "alfa", adica ceva ce el nu mai poate duce. Barbatul zilelor noastre este pizdificat, pentru ca i'a crescut acest organ in frunte, chiar daca natura i'a dat altceva in pantaloni.

Totusi, avea dreptate Jung cu astia, majoritatea se inhaiteaza in asa ceva din te miri ce motive triste. Uite de'aia dau faliment psihiatrii in ziua de azi, ca astia in loc sa se duca la tratament, fondeaza asociatii noapte de noapte, vrand cu orice pret sa iasa in evidenta. Pai nu se poate asa, pentru ca efectul e absolut jenant.

Nu cred ca limba romana dispune de cuvintele necesare pentru a descrie penibilul acestor situatii.

Unui om, materia cenusie ii este sustinuta de vertebre. E adevarat ca daca nu ai grija ti'o poti frange, situatie care te poate face sa te apleci si, in timp, sa te tarasti. Si cum inainte vedeai lumea de sus in jos, noua pozitie iti ofera o alta viziune asupra ei, adica de jos in sus.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 22 Mar 2018, 14:57, modificat de 3 ori în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 22 Mar 2018, 14:32

Bezna Zorilor scrie:Nu e o problema singuratatea, atat timp cat 90% din oameni au probleme cu logica si cu caracterul. Mai bine singur si drept decat lingator de scuipat servit la vernisajul asociativ.
Artista fiind, stiu bine ca prin toate asociatiile si comisiile numai slabii se inroleaza care nu pot fi singuri ceea ce ar trebui sa fie. Si atunci cauta sprijin de grup, isi indoaie coloana pentru a exersa linsul de scuipati de pe la toti inrolatii.

Atribuiti barbatului zilelor noastre cuvantul "alfa", adica ceva ce el nu mai poate duce. Barbatul zilelor noastre este pizdificat, pentru ca i'a crescut acest organ in frunte, chiar daca natura i'a dat altceva in pantaloni.
De ce zici 90 % si nu 100% vrei sa lasi loc de buna ziua?
yuonyuon

Mesajde mircea » 22 Mar 2018, 21:33

LU scrie:.....................................
Ioan Puiu a reactionat promt si si-a exprimat suportul pentru ceea ce a scris Modi oferindu-ti scorul la zi pe tabela de marcaj. Restul baietilor din haita au explodat cu postari muzicale mai mult sau mai putin directe, pentru a-si exprima adeziunea. Nu, Modi nu e singur! Doar TU, Satano, devi tot mai singur pe zi ce trece!...
...........................................

LU` daca vrei sa ma exorcizezi , fa intai un pic de practica cu vecina mea, o babuta simpatica de 75 de ani . Ma tot opreste sa-mi explice cum este urmarita zilnic de niste tinerei . Ce sa fac......saracuta trebuie sa se destainuie si ea, doar e aventura vietii ei . O ascult......

Bine ar fi sa nu vorbesti in numele altora......dar de....oamenii se vad din lucruri mici .
Astept in continuare adeziuni asumate la turma....
Sunt tare curios cum o sa reactioneze Pictorul cand o sa vada din cine este formata haita asta .

...........................................
LU`, nu am cum sa devin tot mai singur pe zi ce trece, pentru ca eu am fost tot timpul un insingurat .
Satana te saluta....si iti ureaza sa fii sanatos.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 22 Mar 2018, 21:58

Si ......LU`...... ti-am spus ca ma doare la salopeta de lemnar, ca tu la 50 de ani ai dileme adolescentine ?
Nu mai stiu, dar daca totusi nu am facut-o, iti spun acum.
Nici acolo macar...

Satana pregatita pentru exorcizare .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde teinegru64 » 22 Mar 2018, 22:19

O fi zapada ...dar pana la revelion mai sunt noua luni. Atunci se va naste un copil.Sau un lup va linge la luna.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bezna Zorilor » 22 Mar 2018, 23:47

mircea e asa cum e, si pare ca e la fel de'o viata. Coloana vertebrala o ai din nastere, nu se construieste pe parcurs. Cine crede ca mircea are nevoie de exorcizare...inseamna, probabil...ca nu l'a cunoscut (?!)

Bai, suntetz bolnavi! Si culmea e ca sunteti cativa dintre voi care ii acuzati pe altii de ceea ce suferiti voi - nebunie, gelozie si prostie!
Ah, si MISOGINISM!

Nepoata lu' Visinescu semnez.

(rog un moderator sa imi stearga mesajul de mai sus care momentan este pe o categorie despre turte la albine, nu stiu cum a aterizat acolo, undeva pe pagina 4).
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde teinegru64 » 23 Mar 2018, 00:04

Fa ...Noi suntem bolnavi de apicultura.Si vrem ca poatatacii sa crape
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde cristian bh » 23 Mar 2018, 00:36

teinegru64 scrie:Fa ...Noi suntem bolnavi de apicultura.Si vrem ca poatatacii sa crape

Ai grija de tine,....sa ramai sanatos,....ca si altii sa traiasca!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Mar 2018, 00:51

Mi'au dat lacrimile in seara asta, nu mai pot...

=)))))))))))) :lol: :lol: :lol:
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 23 Mar 2018, 08:10

Lumea se schimbă, noi..... ?
Ilustrări cu semnificații profunde care vorbesc.... o mie de cuvinte

:roll:
peterneamt

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Mar 2018, 13:20

mircea scrie:Si ......LU`...... ti-am spus ca ma doare la salopeta de lemnar, ca tu la 50 de ani ai dileme adolescentine ?
Nu mai stiu, dar daca totusi nu am facut-o, iti spun acum.
Nici acolo macar...

Satana pregatita pentru exorcizare .

Cred ca nu mai poti fi exorcizat, nici macar prin cezariana aplicata pe buricul gol. Ca un Satana autentic ce esti, caderea iti va veni din mandrie si orgoliu.
Pentru ca desi prietenii vechi, cu care ai irosit zatzul de pomana atatia ani, te-au avertizat ca ti-ai legat la gat o piatra de moara care te trage la fund, tu nu si nu.
Ca e doar un colier cu o scoica implinitoare de soroc...Nu realizezi ca deja incepi sa faci baldabac cand vrei sa iti sufli mucii, ca ti-a trecut apa peste urechi ?

Vizavi de ‚dilemele mele adolescentine’, Satano, n-ai ureche muzicala. Trec subtilitatile vietii pe langa tine ca particulele neutrino prin materie. Te plimbi descult prin lanul de urzici si zici ca au fost lobode...
Ai ajuns sa formezi un cuplu mai ciudat decat cel a lui ’Decebal si Traian’. Pe cel al lui ’Fefeleaga de Teleorman si cu Bator de Bacau’, ’Ciulina de Badaran cu Nechifor Lipan de la Bulau’... daca preferi.

Parca s-a intalnit complexul lui Oedip cu complexul lui Electra si danseaza breakdance in catrintza si itari...

- Adevarat iti spun ca ti-ai luat rasplata !

Nu mai stiu, dar daca totusi nu am facut-o, iti spun acum:
-Daca taceai, filozof ramaneai. Acolo, in turnul tau de fildes...
Nici acolo macar...
;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Mar 2018, 16:11

Ma simt ignorata. Bezna Zorilor a intrat in plan secund si nu ea este motivul pentru care acesti doi domni isi dau la...mumu. Acesti doi domni isi dau la mumu de'a devaratelea, se pare, din cauza infectiei caracterelor unora. Oameni ce au fost mereu asa, doar ca acum au iesit niste treburi la iveala.

Faptul ca in urma unei false eruditii si a unui stilou cu cerneala naclaioasa mircea scrie cu adevarat, insa rezervat, de bun simt, si nu asa cum ar merita LUPU' de fapt...nu poate decat sa ma bucure.

LUPULE cu trei cojoace, te anunt ca esti subiectul etichetei mele de vin.

Scoica cu smoala.
Bezna Zorilor

Mesajde Bambucha » 23 Mar 2018, 17:26

peterneamt scrie:Lumea se schimbă, noi..... ?

:D :mrgreen: Dacii liberi!

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Mar 2018, 17:33

Si eu as vrea sa postez ceva pentru fruntea barbatilor, dar ma gandesc ca ar fi prea vulgar. O sa ma rezum la ceva cu tite.

Bezna Zorilor

Mesajde Bambucha » 23 Mar 2018, 17:37

Adevarul e ca m-am ras cu lacrimi de vreo 2 pagini. Face bine tonusului! :lol:

Si stiuca, si scoicile sunt niste delicatese. Eu prefer salaul.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 24 Mar 2018, 15:43

mircea scrie:LU ` acum sa nu te mint....dar eu stiu cat valoreaza un om . Aproape nimic si tu demonstrezi asta .
Nu astept nimic de la nimeni si nu sunt dezamagit niciodata de cineva .

Crezi ca spui lucruri inteligente, dar in tine nu vorbeste decat ura si de fapt spui marlanii ieftine. Ura este cea care intuneca mintea, asa ca nu este de mirare ca faci ce faci.

In virtutea unor vremuri demult apuse si dintr-o oarecare jena fata de cineva, spun numai atat : urasti fara motiv, nimeni nu te-a urmarit din umbra, nimeni nu a facut o fixatie pentru tine, nimeni nu te-a hartuit, nimeni nu a fost pe urmele tale .

Daca tu, om de o anumita varsta, cu o experienta a vietii, confunzi o constructie forumistica cu realitatea si niste mesaje, cu tot ce am spus mai sus , chiar nu stiu ce mai cauti pe aici .

Problema este la tine si doar in mintea ta , nici intr-un caz la cea pe care o urasti .
Nu degeaba se spune, cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva ....intai ii ia mintile .

Sincer, imi pare rau pentru tine .

Pentru ca Satana se lauda ca nu se leapada de nimeni, am sa mai comit o ultima perversiune. Nu per verso ci per fatza. Dupa care, personal, ingrop racla cu subiect cu tot.

Sentimentele mele fatza de inculpata cu labe de hobbit, ce se da hutza de pe topic pe topic ca puiul de cimpanzeu, sunt dintre cele mai pure si sincere. Pe masura ce se contura la orizont fenomenul ’paclei matinale’, datorita ’calitatii’ ce incepea sa emane la suprafata, ura mea, din pura, a evoluat la stadiul de acuta. Apoi s-a maturizat. A devenit scarba. Cronica. In paralel cu o profunda deceptie si revolta la adresa Intunecimii Voastre. Pentru ca (asa cum au mai spus-o si altii ), ati demonstrat, Venerabile, cat de profunda a fost aprecierea fatza de cei care si-au irosit ani din viata pe acest forum, facandu-l parte din viata si chiar familia lor (persoane cu care va mandreati ca sunteti prieten si va laudati ca pentru astia bagati mana in foc la orice ora...). Le-ati dat cu Flit, cu cea mai mare lejeritate si fara urma de remuscare, la prima emisie de gaz de sist bituminos, care v-a gadilat la nara.

Deci, Mircea, scuteste-ma de regretele tardiv prefacute!

Multi au crezut ca te cunosc, in toti acesti ani. Inclusiv eu. Pentru ca ai facut pe filozofu care tace profund. Daca ar fi sa vedem si o parte buna a ’ Experimentului Philadelphia’, atunci aceasta ar fi ca bicisnica ti-a risipit camuflajul. Iar ceea ce am descoperit brusc ne-a facut pe multi dintre noi sa ne scapam inghetata.

Nu sunt genul de persoana care este preferat de mameloane pentru a fi jucat intre picioare, pentru ca nu sunt moale si pufos si irit la epilatie. Ca am limba aspra.

Pe mine ura aceasta m-a ajutat sa ies din bezna mintii, pentru ca m-a facut sa vad limpede realitatea, desi nu destul de rapid.

Aici, pe forum, cred ca Dumnezeu i-a luat mintile Satanei de la aparitia Evei. LUPUL nefiind decat un animal fara pretentii, la care primeaza testosteronul, nu estrogenul.

„...confunzi o constructie forumistica cu realitatea si niste mesaje...”. Jalnica pledoarie, Maestre! Parca ai vrea sa il convingi pe Isus ca sarutul lui Iuda a fost de fapt un pupic mic, tandru si nevinovat, plasat mai mult langa ureche...sub clar de luna...

Nu stii ce mai caut pe aici ? Nu m-am intors pentru tine. Ci pentru HAITA. Asta ma mai si tine de fapt!

PS. Stii ce am gasit amuzant la tine, Mirceo, in ultima perioada ? Ca tu ceri sange si apoi tot tu te dai julit...

PS2. Si un pont, pentru Viata de Apoi: FORUMUL ASTA SUNTEM NOI !!!
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE