mircea scrie:LU ` acum sa nu te mint....dar eu stiu cat valoreaza un om . Aproape nimic si tu demonstrezi asta .
Nu astept nimic de la nimeni si nu sunt dezamagit niciodata de cineva .
Crezi ca spui lucruri inteligente, dar in tine nu vorbeste decat ura si de fapt spui marlanii ieftine. Ura este cea care intuneca mintea, asa ca nu este de mirare ca faci ce faci.
In virtutea unor vremuri demult apuse si dintr-o oarecare jena fata de cineva, spun numai atat : urasti fara motiv, nimeni nu te-a urmarit din umbra, nimeni nu a facut o fixatie pentru tine, nimeni nu te-a hartuit, nimeni nu a fost pe urmele tale .
Daca tu, om de o anumita varsta, cu o experienta a vietii, confunzi o constructie forumistica cu realitatea si niste mesaje, cu tot ce am spus mai sus , chiar nu stiu ce mai cauti pe aici .
Problema este la tine si doar in mintea ta , nici intr-un caz la cea pe care o urasti .
Nu degeaba se spune, cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva ....intai ii ia mintile .
Sincer, imi pare rau pentru tine .
Pentru ca Satana se lauda ca nu se leapada de nimeni, am sa mai comit o ultima perversiune. Nu per verso ci per fatza. Dupa care, personal, ingrop racla cu subiect cu tot.
Sentimentele mele fatza de inculpata cu labe de hobbit, ce se da hutza de pe topic pe topic ca puiul de cimpanzeu, sunt dintre cele mai pure si sincere. Pe masura ce se contura la orizont fenomenul ’paclei matinale’, datorita ’calitatii’ ce incepea sa emane la suprafata, ura mea, din pura, a evoluat la stadiul de acuta. Apoi s-a maturizat. A devenit scarba. Cronica. In paralel cu o profunda deceptie si revolta la adresa Intunecimii Voastre. Pentru ca (asa cum au mai spus-o si altii ), ati demonstrat, Venerabile, cat de profunda a fost aprecierea fatza de cei care si-au irosit ani din viata pe acest forum, facandu-l parte din viata si chiar familia lor (persoane cu care va mandreati ca sunteti prieten si va laudati ca pentru astia bagati mana in foc la orice ora...). Le-ati dat cu Flit, cu cea mai mare lejeritate si fara urma de remuscare, la prima emisie de gaz de sist bituminos, care v-a gadilat la nara.
Deci, Mircea, scuteste-ma de regretele tardiv prefacute!
Multi au crezut ca te cunosc, in toti acesti ani. Inclusiv eu. Pentru ca ai facut pe filozofu care tace profund. Daca ar fi sa vedem si o parte buna a ’ Experimentului Philadelphia’, atunci aceasta ar fi ca bicisnica ti-a risipit camuflajul. Iar ceea ce am descoperit brusc ne-a facut pe multi dintre noi sa ne scapam inghetata.
Nu sunt genul de persoana care este preferat de mameloane pentru a fi jucat intre picioare, pentru ca nu sunt moale si pufos si irit la epilatie. Ca am limba aspra.
Pe mine ura aceasta m-a ajutat sa ies din bezna mintii, pentru ca m-a facut sa vad limpede realitatea, desi nu destul de rapid.
Aici, pe forum, cred ca Dumnezeu i-a luat mintile Satanei de la aparitia Evei. LUPUL nefiind decat un animal fara pretentii, la care primeaza testosteronul, nu estrogenul.
„...confunzi o constructie forumistica cu realitatea si niste mesaje...”. Jalnica pledoarie, Maestre! Parca ai vrea sa il convingi pe Isus ca sarutul lui Iuda a fost de fapt un pupic mic, tandru si nevinovat, plasat mai mult langa ureche...sub clar de luna...
Nu stii ce mai caut pe aici ? Nu m-am intors pentru tine. Ci pentru HAITA. Asta ma mai si tine de fapt!
PS. Stii ce am gasit amuzant la tine, Mirceo, in ultima perioada ? Ca tu ceri sange si apoi tot tu te dai julit...
PS2. Si un pont, pentru Viata de Apoi:
FORUMUL ASTA SUNTEM NOI !!!