Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mar 2018, 22:45

Petrule, tu vezi in spatele falsei eruditii a lu' LUPU' ceva profund, cred ca mai ales in spatele limbajului de bijnitar dujmanos de bruxel. Este si normal sa vezi asta, tu care esti inconjurat de superbitate.

Ca cineva sa spuna ca nu exista o femeie, dar totusi sa aiba o conversatie cu ea, fie si mizera, e acelasi lucru cu ura lu' LUPU'. Bai, cata importanta ati putut sa imi dati!

Era si Shrek aproape cu un picior in groapa, mai nu stiu cand, dar a ales sa fie inteligent pentru ca probabil si este. Sper sa nu ma insel.

Ce citesc eu zilele astea intre LUPU' si mircea, fara sa mai pun la socoteala compania, e ceva asa, de noaptea mintii. Eu nu credeam ca sunteti in stare de asa ceva.

Tu, LUPUle, tu, mai linge'ti noroiul dintre gheare, macar asa de aparente, ca aflaram toti ca faci baie in scaldatoarea aia a lu' petru, pe ascuns, unde apa e dilauata si de ceva urina. Acu' o vreme te placeam tare mult, intram pe forum ca sa vad ce mai scrii, chiar radeam si mi se parea ca esti o mare figura. Chiar cred ca esti foarte sugubat. Dar ai un caracter infect! Sa'ti fie rusine! Si eu spun asta fara sa ma coiesc cu vreun dictionar ales, ca tine cand incerci sa iei ochii cititorilor cu ceva sclipici. Tu, de fapt, te impechtezi ca un rahat, in ceva sclipitor...mai, gaunosule! Dar cand esti inghesuit, tot ce ai pe teava sunt bancuri cu Bula si Alinuta in chiloti, eventual stand capra.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 24 Mar 2018, 22:55

petru71 scrie:
mircea scrie:Lasa Petre.....e "grele" de inteles pentru tine....
Nu e pentru prima oara cand nu poti discerne .
Nicio problema .

Pot să accept asta. Am și eu, ca noi toți, limitele mele.
Ajută-mă te rog mult să înțeleg.
Pentru că am probleme de discernământ, te rog să-mi explici ca pe clasa a doua.
Mulțumesc anticipat.

Poti sa faci un exercitiu de memorie:
- se facea ca erai pe la inceputurile postarilor tale pe VRS;
- apare un pisoi, zis LU", chel si cu moto-tzicleta, care ti-a zis cateva...

Pitare, acest...(nu gasesc litere asa de mici, ca sa pot scrie cuvantul OM), te tragea de atentie ca nu trebuie sa te astepti la aplauze si osanale pentru fiecare postare "supermuzicala", ca pe VRS doar postezi si... gata!

Ai uitat?
Pacat!
Vorba lui asta, de-l credeti taticul cel mare: "Nu e pentru prima oara cand nu poti discerne ".

Pitare, am sunat de s-a infierbantat telefonul...
Ori nu e "valibil" numarul... ori...
ignatov andrei

Mesajde Shrek » 24 Mar 2018, 22:59

Bambucha scrie:Eu sunt un delfin :mrgreen: ;) Sa inteleg ca nu-ti plac mormolocii?
Altfel nu vad de ce grefezi scoica.

Io sunt... capcaun! De ce " grefez "cu scoică? Daca esti casatorit, sunt sigur ca ai tinut in ....palme, perla ( ori ...perloiu) după ce a iesit din...scoică. Si mai sunt sigur ca in acele momente erai tare mândru de acea minune mica protejată timp de noua luni de.....posesoarea "scoicii"! Discutia de aici este despre respectul pe care noi, bărbații , trebuie sa il arătăm femeilor in general. Chiar daca se numeste virtual , Bezna zorilor! Este total incorect ca mai mulți bărbați ( ori măcar asa pretind unii ) sa faca front comun pentru a " pizdui" o femeie care este drept, este mai sloboda la gura.
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 24 Mar 2018, 23:12

Shrek scrie:Discutia de aici este despre respectul pe care noi, bărbații , trebuie sa il arătăm femeilor in general.

Respecta-le, da-te dracu", te-a oprit cineva...?!? :lol: :lol: :lol:
ignatov andrei

Mesajde Shrek » 24 Mar 2018, 23:15

Om bătrân si mintea pa urmă! Este dezlegare la samahoanca cumva ?
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 24 Mar 2018, 23:43

mircea scrie:LU`, daca tu crezi ca pe un forum, oricare ar fi el, unii au voie sa scrie si altii nu, in functie de scarba cuiva (in cazul asta scarba ta) te inseli .

Nimeni nu crede în restricţii de genul ăsta.
Avem regulamentul forumului şi ne desfăşurăm activitatea în funcţie de regulile şi principiile enumerate acolo.
Regula de Bază.PNG
Regula de Bază.PNG (11.09 KiB) Vizualizat de 6824 ori

Una dintre recomandările care erau acolo (nu ştiu dacă mai este) era ... "să nu fii conflictual".
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 24 Mar 2018, 23:52

Shrek scrie:Om bătrân si mintea pa urmă! Este dezlegare la samahoanca cumva ?

"Om batran"... dar tu pe vechi! Pe vremuri se sigilau pachetele (coletele) cu atza, cu mii de noduri...!
Depinde cum ai impachetat-o!
La mine, samahoanca sta la indemana...
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 24 Mar 2018, 23:57

ioanpuiu scrie:Avem regulamentul forumului şi ne desfăşurăm activitatea în funcţie de regulile şi principiile enumerate acolo.

Sa mori tu...?!?

Eu, asta ca sa stii, taman in "principii" m-as cam slobozi...!!!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 24 Mar 2018, 23:59

ioanpuiu scrie: "să nu fii conflictual".

Baaaa, da-ma dracu'...

Cum e cu:
- bai rusnacule;
- scuze ca am starnit cuibul de viespi;

Erai prost, sau iti ceri scuze mai tarziu...?!?
ignatov andrei

Mesajde ioanpuiu » 25 Mar 2018, 00:09

Nepoliticos.PNG
Nepoliticos.PNG (2.98 KiB) Vizualizat de 6802 ori

;)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 25 Mar 2018, 00:58

Tu Andrei, cu veşnicul tău aer de superioritate, apicolă şi numai, cu săgeţile tale fără vîrf :lol: şi uite una:
ignatov andrei scrie:Sa mori tu...?!?
Eu, asta ca sa stii, taman in "principii" m-as cam slobozi...!!!

... nu ai înţeles în toţi anii ăştia că nu mă poţi atinge cu grosolănii.

Dacă am avut o intervenţie critică la adresa ta, a fost atunci cînd ai făcut o afirmaţie jignitoare la adresa românilor băgîndu-i pe toţi într-o oală dar ... cum altfel? ... cu o excepţie desigur :lol: ... tu.
Te-ai tras într-o parte declarîndu-te atunci, conjunctural ... rus.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Mar 2018, 11:27

Pai e despre prietenie, s'a prins si LUPU' ca tu, mircea, esti prieten si cu mine, sau cel putin asa se intelege din felul in care scrii. Adica ai luat'o razna.

Acu' o vreme, domnu LUPU' a facut afirmatia ca nu este nicio problema ca dumnezeu a privit mai favorabil catre unul din frati. (nu incercati asa ceva acasa!!!, nu intercati cu rudele, cu cunostintele, cu prietenii). Cum vrei tu ca un om, dupa ce face aceasta afirmatie dezastruoasa sa inteleaga ce vorbesti tu pe aci despre libertate ???!!!

O regula a prieteniei spune sa nu iti reunesti prietenii la aceeasi petrecere, in primul rand pentru ca sunt diferiti, ceea ce ii va face sa se ia la bataie, apoi pentru ca daca esti un nesim*mtit fara caracter care bea mai mult cu unii si mai putin cu altii, aia tot se vor lua la bataie. O regula pe care, evident, domnul "gheare scaldate" nu o stie.

Si eu as putea sa spun ca oamenii cu tendinte psihopate de a iubi mai mult unul din copii...sa nu aiba dreptul sa se impuieze deloc. Dar nu fac asta...

Domnu LUPU', avand in vedere incidentele dumnevoastra, permiteti'mi sa va adresez o intrebare, chiar daca nu o sa'mi raspundeti.

SUNTETI LIBERAL SAU SUNTETI NAZIST? SI DACA SUNTETI NAZIST VA DATI SEAMA DE ASTA? SAU DOAR AVETI PROBLEME CU CAPUL? Liberal sigur nu sunteti, mai raman celelalte doua variante. Eu pariez pe o impleticire de 70% psihopatie si 30% caracter infect.

Propun ca domnu LUPU' sa se mute pe categoriile exclusiv pentru stupari, chiar daca nu are stupi. Acolo stau persoanele fara simtul umorului.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde teinegru64 » 25 Mar 2018, 13:48

Sectoristul comunica, prin statie, sefului:
- Domnule comandant, in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 15 ani!
- De 15 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata
aceasta perioada???
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde modigliani » 26 Mar 2018, 10:34

mircea scrie:
Si inca o chestie, de ce tot vorbesti tu in numele altora ?....Adica trairile tale, sunt si trairile lor de tot le amintesti in fiecare mesaj ? Daca tot vorbesti in numele unor oameni, sa stiu si eu in numele cui.... daca esti purtatorul de cuvant oficial, si nu unul inchipuit . Sau te pomenesti ca oamenii aia nu or fi in stare sa-mi spuna personal si te-au desemnat pe tine . E de ras....

Nu e nimic de ras aici, Mircea.
Oricat ai vrut sa negi sau sa penibilizezi HAITA ea exista. Si are acel ceva numit loialitate. Un acel ceva despre care descopar ca nu-i cunosti sensul. Culmea, Haita a nascut aici, pe acest ceva pe care l-ai creat si gestionat exemplar.
Acum ai orbit si ai surzit sub drujba cea noua.
Padurea a chelit, Haita , ca un tot (!!!) isi vede de drumul ei.
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde teinegru64 » 26 Mar 2018, 10:41

Haita cotizeaza la iovan?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde mircea » 26 Mar 2018, 12:20

modigliani scrie:
mircea scrie:
Si inca o chestie, de ce tot vorbesti tu in numele altora ?....Adica trairile tale, sunt si trairile lor de tot le amintesti in fiecare mesaj ? Daca tot vorbesti in numele unor oameni, sa stiu si eu in numele cui.... daca esti purtatorul de cuvant oficial, si nu unul inchipuit . Sau te pomenesti ca oamenii aia nu or fi in stare sa-mi spuna personal si te-au desemnat pe tine . E de ras....

Nu e nimic de ras aici, Mircea.
Oricat ai vrut sa negi sau sa penibilizezi HAITA ea exista. Si are acel ceva numit loialitate. Un acel ceva despre care descopar ca nu-i cunosti sensul. Culmea, Haita a nascut aici, pe acest ceva pe care l-ai creat si gestionat exemplar.
Acum ai orbit si ai surzit sub drujba cea noua.
Padurea a chelit, Haita , ca un tot (!!!) isi vede de drumul ei.

Pictore, pictore....vezi cum esti? Un visator incurabil dar si pretenul meu , voi fi foarte direct, sa nu existe interpretari .
Tu imi spui ca penibilizez si neg....eu iti spun adevarul.
Pentru mine exista un om si un preten care fara a fi apicultor, doar un pescar la vremea aia, a venit pe forumul asta si a facut pentru el (forum) ceea ce nu au facut alte mii de apicultori . A pus oarecum lucrurile pe fagasul lor, asa in stilul lui, cateodata subtil, altadata bolovanos, altadata cu inima si de cele mai multe ori cu mintea . Pentru asta a fost hulit de multi si apreciat de putini , cand de fapt toti trebuiau sa-i multumeasca .

Pictore, perioada de care vorbesti, a fost aia in care tu si alti cativa (aici scot moderatorii din calcul) , Paul , CI, BH....poate or mai fi si altii....ati luat atitudine si ati facut ceea ce trebuiau sa faca multi, adica comunitatea . Voi i-ati spus haita....eu le spun oameni carora le pasa si care se implica in bunul mers al lucrurilor .

Spre deosebire de atunci, acum despre ce vorbim.....despre ce haita ? Aici nu mai este generozitate si implicare, exista numai o incercare de a linsa in piata publica un om . Care este haita aia ? LU`care vorbeste despre haita fara a fi participat la haita de care pomenesti tu sau Petre care la fel nu s-a implicat ?

Pictore, nu-mi plac linsajele, nici ca participant direct, nici ca spectator.....sunt sigur ca intelegi .
Stii ce este curios ?....ca tu si fata asta ati avut un traseu oarecum asemanator (la fel de contestati amandoi) si tocmai tu vii acum si spui ce spui .

Sa fie haita , chiar daca afilierea nu este acum una generoasa ....dar nu indreptata impotriva unui singur om....ca atunci se numeste linsaj, iar eu nu voi permite niciodata asta.

Am dreptate sau nu ?.....asta vreau sa aflu....
Stii ca nu am amestecat niciodata prieteniile cu forumul.....si eu stiu ca nici tu nu faci asta.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE