Petrule, tu vezi in spatele falsei eruditii a lu' LUPU' ceva profund, cred ca mai ales in spatele limbajului de bijnitar dujmanos de bruxel. Este si normal sa vezi asta, tu care esti inconjurat de superbitate.
Ca cineva sa spuna ca nu exista o femeie, dar totusi sa aiba o conversatie cu ea, fie si mizera, e acelasi lucru cu ura lu' LUPU'. Bai, cata importanta ati putut sa imi dati!
Era si Shrek aproape cu un picior in groapa, mai nu stiu cand, dar a ales sa fie inteligent pentru ca probabil si este. Sper sa nu ma insel.
Ce citesc eu zilele astea intre LUPU' si mircea, fara sa mai pun la socoteala compania, e ceva asa, de noaptea mintii. Eu nu credeam ca sunteti in stare de asa ceva.
Tu, LUPUle, tu, mai linge'ti noroiul dintre gheare, macar asa de aparente, ca aflaram toti ca faci baie in scaldatoarea aia a lu' petru, pe ascuns, unde apa e dilauata si de ceva urina. Acu' o vreme te placeam tare mult, intram pe forum ca sa vad ce mai scrii, chiar radeam si mi se parea ca esti o mare figura. Chiar cred ca esti foarte sugubat. Dar ai un caracter infect! Sa'ti fie rusine! Si eu spun asta fara sa ma coiesc cu vreun dictionar ales, ca tine cand incerci sa iei ochii cititorilor cu ceva sclipici. Tu, de fapt, te impechtezi ca un rahat, in ceva sclipitor...mai, gaunosule! Dar cand esti inghesuit, tot ce ai pe teava sunt bancuri cu Bula si Alinuta in chiloti, eventual stand capra.