Closcutz scrie:Oameni buni dar de ce pt mierea poliflora care corespunde toate criteriilor și analizelor se oferă 7lei??? Eu nu tratez niciodată în timpul sezonului ci doar după ultima extracție, mi-am luat sublimator, vreau sa aplic tratamente cat mai aproape de bio. Dar mierea tot la 7-8 lei mi se ia....
kovacslg scrie:Oare un procesator din Germania care achizitioneaza miere de la apicultorii de acolo, ar refuza 2-3 tone de la un apicultor roman?
aia achizitioneaza orce ...este o cerere imensa .....in special produse de calitate la pret mic din tari sarace(care isi permit luxul sa dea ieftinkovacslg scrie:Oare un procesator din Germania care achizitioneaza miere de la apicultorii de acolo, ar refuza 2-3 tone de la un apicultor roman?
toti sunt comercianti in afara de apicultor ...care e producator....kovacslg scrie:Europa e un importator net de miere.
Exporta putin.
Mierea noastra aproape toata intra in consum.
Numai ca pe o filiera similara cu cea chineza.
Adica
Apicultor,
Procesator (mai mult comerciant), trader mai exact
Procesator adevarat din vest,
Lant magazine, hotel etc
Consumator final
jonny_it scrie:Au mai vrut sa vina si in anii urmatori dar nu am mai avut cu cine sa ma unesc aici in zona sa le pot da toata cantitatea.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 54 vizitatori