Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde Adi Hodis » 21 Ian 2012, 00:26

lucky5strike scrie:Mai baieti, eu unul m-am cam saturat de schimbari.
...

Sustin ... ca cel mai "dureros" la buzunar si bratz ( munca ) e alinierea la Europa cu toate cele ce tin de platit iar salariile si pretul pe miere ... + ca toate datoriile tzarii le vom plati tot noi si copiii nostri.
Aia "grei" din top 500 sint bine mersi ... si vor fi ... nu-i ia nimeni la intrebari.

La foamea de azi a unora scosi la pensie, au contribuit aceia care au adus in faliment industria romaneasca si multi dintre ei sint in top ... bine mersi.
Iar fiscu´ a-i ia la bani marunti pe cei cu firme mici + alte controale + birurile STATULUI ... astea cum de nu le scoate nimeni pe sticla oare ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 21 Ian 2012, 00:39

Ce-i domnule Hodis ??? Nici dumneavoastra ... NU INTELEGETI ??? Uitati colegul ... Albinel ... promite sa ne faca sa intelegem !!!
Si eu care credeam ca-s singurul ... greu de cap !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 00:51

paul scrie:
Albinel scrie:
paul scrie:Mai Nae ... te-am mai rugat odata ! Incearca sa gasesti un translator ... cand postezi ! Ori poate ... oi fi eu mai tare greu de cap ! Rog colegii ... traducerea !

paule ..e greu sa intelegi ..tu nu ai inteles scopul revolutiei si manipularile ce au urmat ,scopul manifestarilor din ianuarie '90 si al manipularilor de atunci..al manifestarilor din martie de la Tg.Mures manipulate si ele sau manifestarile din Piata Universitatii '90..aduti aminte ..
aceleasi tertipuri se folosesc si azi dupa cum vede tara intreaga ..sa fim orbi sa nu vedem..fortele huliganice sunt folosite de putere pentru a stirbi imaginea protestului ,pentru a crea motive de interventie a jandarmilor si a speria protestatarii..
cum sa intelegi tu ce vrea sa spuna Nae..?????
e deajuns ca-l inteleg altii si trist ca nu-l intelegem cu totii..
sanatate baiatului Nae si sperante in mai bine ..!!
ps..nu trebuie sa o ducem personal rau ..daca tara o duce ,avem obligatia sa intervenim ..

Mai Albinel ... intr-adevar ... EU NU PRICEP NIMIC !!! Nu esti tu dragut sa-mi explici care a fost scopul revolutiei ... a manifestatiilor din '90 ( nu a manifestarilor ;) ) ...a manipularilor ... a evenimentelor de la Tg. Mures (nu a manifestarilor ;) )... manifestarile din Piata Universitatii ... aici ai nimerit-o ... acolo chiar a fost emis un Manifest !!!
adu-ti (nu aduti)... aminte ...
CHIAR ... MA INTREBAM SI EU ... RETORIC ... CUM SA INTELEG EU ... CE SPUNEA NAE ??? Si eu sunt trist ca ... NU-L INTELEG !!! Nu vrei tu sa ma inveselesti ???
Asta de la ...ps... M-A TERMINAT !!! Daca o auzeau pasoptistii ... PLANGEAU !!!
Nu stiu de ce , dar mie imi vine sa rad !!!

DEX..MANIFESTÁRE, manifestări, s. f. Acțiunea de a (se) manifesta și rezultatul ei. 1. Exteriorizare (prin vorbe, fapte, acțiuni) a gândurilor, sentimentelor, personalității etc
DEX..MANIFESTÁȚIE s.f. Demonstrație publică făcută pentru a arăta aprobarea, atașamentul sau protestul față de ceva sau față de cineva, pentru a cere satisfacerea unor revendicări..
nicidecum de a emite un manifest....asa ca te obosisi degeaba si ai consumat si cerneala pe majuscule..
am participat la Revolutie pentru a scapa de comunism ..si pentru a trai in democratie..
am creat Piata Universitatii ,pentru ca nomenclatura ne-a furat Revolutia..
am cerut sa fie aplicat Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara si datorita unora ca tine ..ne-am ales cu mafia securisto-basesciana..sau poate nu a fost.. ;) :D
ramai cu intrebarile tale retorice paule ca raspunsurile ai sa le afli oricum si cu cele 2% voturi ce le va lua pdl-ul ..daca le va lua :?:
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde lucky5strike » 21 Ian 2012, 01:17

Daca-s pe bune protestele acestea, atunci unii stau in frig sa-si strige nemultumirile, in timp ce altii sed la cald si vor trage foloasele...

De cate or nu s-a repetat istoria asta...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 21 Ian 2012, 01:23

Albinel scrie:

am participat la Revolutie pentru a scapa de comunism ..si pentru a trai in democratie..
am creat Piata Universitatii ,pentru ca nomenclatura ne-a furat Revolutia..
am cerut sa fie aplicat Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara si datorita unora ca tine ..ne-am ales cu mafia securisto-basesciana..sau poate nu a fost.. ;) :D
ramai cu intrebarile tale retorice paule ca raspunsurile ai sa le afli oricum si cu cele 2% voturi ce le va lua pdl-ul ..daca le va lua :?

Mai ... Albinel ... da' tu esti rau la scarba ... dupa cum observ !
Ziii ... sa mori tu ca stiai ce-i aia democratie !
Mai Albinel ... pana in ziua de azi ... nu am stiut cine a fost ...CREATORUL PIETEI UNIVERSITATII !!! Azi am aflat ! Pacat ... MARE PACAT !!! ;)
Mai Albinel ... ai cerut sa fie aplicat punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ! Dar ... care era punctul ...7 ... sau 9 sau 1,2,3,4,5,.... Chiar cate puncte avea Proclamatia ??? Si cum tu ... CREATORUL PIETEI UNIVERSITATII ... nu ai fost in stare sa dai o Proclamatie mai meseriasa decat a celor din Timisoara ??? Iti dai seama ce ar fi fost ? Toti acum vorbeam despre punctul ...x... al PROCLAMATIEI LUI ALBINEL ! Facea-i istorie ... frate !
Sa-ti mai zic ceva ... poate sa ia pdl si ... o,oooooooooo1% . Imi pasa ... cat si tie !
Sa stii ca ai reusit sa ma inveselesti in seara asta ! NIMENI ,NICIODATA ... NU M-A ACUZAT DE pdl-ism ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 21 Ian 2012, 01:39

Mai Albinel ... ia spune tu lu' tata ... de ce esti ... MINCINOS ???
Cand ai mintit ??? Cand ai spus la profil ca ai ... 24 de ani sau cand ai spus ca ... AI FACUT REVOLUTIA :?:
URAT !!! FOARTEEEE URAT !!! MINCINOSULEEEE !!! :evil: :evil: :evil:
Am sa spun la baieti sa te chemam de acum ... Pinochio !!! :lol:
paul

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 01:52

lucky5strike scrie:Daca-s pe bune protestele acestea, atunci unii stau in frig sa-si strige nemultumirile, in timp ce altii sed la cald si vor trage foloasele...

De cate or nu s-a repetat istoria asta...

pacat ..am participat la Revolutie si sunt pe prima pagina a ziarelor de atunci ,am plecat cu Dinca Dumitru pe 22 aprilie de la televiziune (unde sosise Ratiu de la Galati sa ne vorbeasa si dupa doua minute i-au taiat cablurile de la microfon ) catre Piata Universitatii sa facem o "baricada" din flori ..acolo murise oameni la Revolutie si masele s-au luat dupa noi..asa s-a creat fenomenul Piata Universitatii '90..
am trait acolo pana in 15 iunie ..speram ca poporul nu se va lasa manipulat de neocomunisti (printre ei si baselu' cu functie de secretar de stat) si va iesi langa noi..
am fost numiti ca si cei de azi ..in toate felurile .drogati.animale,huligani ,GOLANI..de aici si imnul golanilor al lui C.Paturca ..
am fost arestat dupa o luna de zile ..de pe strada si dus la Politia Capitalei ,motivul participasem in piata ..
cei de azi ,sunt numiti de putere..viermi ,ciumpalaci ,huligani si rusinos ...pu''lime..
acum ,vine un anume domn paul din Falticeni ,simpatizant liberal spune el..si fost taranist ..sa-mi explice ce si cum stau treburile pe aici..
domnule paul ..daca ai fi fost taranist ai fi ramas precum multi altii..primarul Timisoarei Ciuhandu ,Ciorbea ,Caramitru ,Primarul de Tg,Ocna..
de-ai fi liberal..ai fi fost ieri in Bucuresti..de-ai fi roman adevarat ..te-ai abtine de a mai ponegri suferinta celor ce stau in strada pentru noi toti..
no' ..ca amu' chiar ma enervai si strig cu toata puterea mea ...
JOS BASELUUUUUUUUUUUUUUUU' ,JOS MAFIAAAAAAAAAAAAA pdl-ista..!!!!!
VREAU LEGEA LUSTRATIEI ..!! poate apar jandarmii si-mi rup piciarele.. ;) :D :D :D
Albinel

Mesajde patrascu » 21 Ian 2012, 01:52

Va saluta fratele vostru putin mai racit acum. Fiecare roman este liber sa faca ce vrea soi sa tina cu ce partid vrea domnia lui. Daca in 90 se respecta punctul 8 de la Tiimisoara parerea mea ca eram mult mai departe cu trenul asta romanesc. Sunteti mandri dfe boc si de udrea si de basescu? Amn impresia ca traiti pe alta planeta. Se face referire la mandria ca au fost oprite niste tiruri in vama si ca Romania conteaza. Dar ce mandrie simtiti cand udrea se imbraca intr-o rochie de 100 de stupi? ce mandrie traiti cand presedintele nostru se pupa cu bercea mondial? carui peresedinde i-a intors un altul din europa spatele si l-a ignorat? ce mandrie simtiti cand boc este o papusa cu limba de lemn care vorbeste o jumatate de ora fara sa spuna nimic? Unuia care se ridica pe varfuri la poze oficiale nu ai ce sa ii faci ca este frustrat. ce mandrie simtiti cand sunteti prostiti de anastase cu voturile din parlament sau poate nu stie sa numere? oare sa fii politician nu trebuie sa ai onoare si sa vorbesti chioar si cu cei ce te neaga? Nu sustin pe nimeni din opozitie si nu sunt nici membru si nici simpatizant al unui partid politic si ar trebui sa inteleaga si astia care se dau cocosi acum ca va veni si randul lor sa conduca dar trebuie sa le tinem amintirea vie ca noi romanii mai ne si rasculam cand ne ajunge cutitul la os.
Luati in ras iesirea in srtrada unii din voi. Eu unul o duc destul de bine poate peste medie si asta pt ca nu sunt dependent de statul roman in ceea ce fac dar ies in strada dintr-un siomplu motiv SOLIDARITATE. Indiferent cat de bine o duc unii si au senzatia ca sunt pusi la adapost nu este asa. In orice clipa orice om poate fi pus in fata unor evenimente de care nu poate trece singur si trebuie ajutat de stat sau mai bine zis de institutiile acestuia. Daca unul care traieste foarte bine maine are nevoie de un transplant de maduva ce o sa faca o sa planga si o sa ceara ajutorul semenilor ca de operatia nu se poate face in Romania. Daca unuia i se imbolnaveste copilul de o boala rara ce face plange si cere ajutor nu? Deci fara SOLIDARITATE nu se poate fratilor iar asta trebuie sa fie si relatia dintre stat si cetateni. Nu radeti de oameni pe care nu ii cunoasteti si nu luati in ras. Crede-ti ca de bine stau in piata oamenii sau de lene sau de instigare politica? Nu ! Daca asculti povestile de viata ale multora sunt niste drame datorate in buna pparte politicienilor din toate partidele. Ma repet nu trebuie sa iasa decat cine simte ca ajuta cu ceva nu gura casca nu cu scandal nu cu politicieni.
Copil fiind mergeam cu parintii aproape zilnic la universitate in 90 iar pentru toti care au fost acolo si au incercat sa salveze ceva din tara asta am tot respectul. Gandeau contrar turmei care l-a votart pe Iliescu . aveau o viziune mult mai buna decat protestatarii de astazi asupra viitorului si a normalului in democratie dar ce mihnire ii incearca poate pe multi din ei si azi cand se vad blamati de unii care se dau democrati si au pus stampila de vot cu ambele maini pe iliescu si probabil au si pupat de fericire buletinul ala de vot.
Va saluta fratele vostru care va iesi cat timp va fi nevoie sa mearga macar cu 5% mai bine lucrurile in tara asta
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 02:00

paul scrie:Mai Albinel ... ia spune tu lu' tata ... de ce esti ... MINCINOS ???
Cand ai mintit ??? Cand ai spus la profil ca ai ... 24 de ani sau cand ai spus ca ... AI FACUT REVOLUTIA :?:
URAT !!! FOARTEEEE URAT !!! MINCINOSULEEEE !!! :evil: :evil: :evil:
Am sa spun la baieti sa te chemam de acum ... Pinochio !!! :lol:

uite exemplul ..si azi am facut-o..
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajRaportează acest mesajRăspuns cu citat Re: Stimulare 2012
de Albinel » Ieri, , 15:06

"dati tare pe cocoasa"..
nu va inteleg..??
no' si a nu se intelege ca sunt chiar incepator..,pot sa spun ca in '79 ..aveam primul contact cu albina ,fiind elev al Liceului Apicol la acea vreme ,mare pacat ca l-au distrus..se pare ca ar fi fost singurul din Europa..
poate ma invatati si pe mine cum sa-mi schimb nickul fara sa-mi sterg contul asta ,este posibil..??
Albinel are 25 de ani si este fiul meu..as fi vrut totusi sa-l schimb..fara stergerea contului daca-i posibil..
va salut si eu si nu ma supar niciodata ..cei ce au vazut postarile mele au sesizat faptul ca nu am spus nimanui sa faca ca mine..ci am spus doar.. asta fac eu..de e bine sau rau ..sa discearna ei !!

acum sa-ti fie RUSINE tie paule ..nu mie ..
Albinel

Mesajde Cristian IONITA » 21 Ian 2012, 02:02

respect Patrascu ... si nu-i lua in seama pe jigodii
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 02:04

patrascu scrie:Va saluta fratele vostru putin mai racit acum. Fiecare roman este liber sa faca ce vrea soi sa tina cu ce partid vrea domnia lui. Daca in 90 se respecta punctul 8 de la Tiimisoara parerea mea ca eram mult mai departe cu trenul asta romanesc. Sunteti mandri dfe boc si de udrea si de basescu? Amn impresia ca traiti pe alta planeta. Se face referire la mandria ca au fost oprite niste tiruri in vama si ca Romania conteaza. Dar ce mandrie simtiti cand udrea se imbraca intr-o rochie de 100 de stupi? ce mandrie traiti cand presedintele nostru se pupa cu bercea mondial? carui peresedinde i-a intors un altul din europa spatele si l-a ignorat? ce mandrie simtiti cand boc este o papusa cu limba de lemn care vorbeste o jumatate de ora fara sa spuna nimic? Unuia care se ridica pe varfuri la poze oficiale nu ai ce sa ii faci ca este frustrat. ce mandrie simtiti cand sunteti prostiti de anastase cu voturile din parlament sau poate nu stie sa numere? oare sa fii politician nu trebuie sa ai onoare si sa vorbesti chioar si cu cei ce te neaga? Nu sustin pe nimeni din opozitie si nu sunt nici membru si nici simpatizant al unui partid politic si ar trebui sa inteleaga si astia care se dau cocosi acum ca va veni si randul lor sa conduca dar trebuie sa le tinem amintirea vie ca noi romanii mai ne si rasculam cand ne ajunge cutitul la os.
Luati in ras iesirea in srtrada unii din voi. Eu unul o duc destul de bine poate peste medie si asta pt ca nu sunt dependent de statul roman in ceea ce fac dar ies in strada dintr-un siomplu motiv SOLIDARITATE. Indiferent cat de bine o duc unii si au senzatia ca sunt pusi la adapost nu este asa. In orice clipa orice om poate fi pus in fata unor evenimente de care nu poate trece singur si trebuie ajutat de stat sau mai bine zis de institutiile acestuia. Daca unul care traieste foarte bine maine are nevoie de un transplant de maduva ce o sa faca o sa planga si o sa ceara ajutorul semenilor ca de operatia nu se poate face in Romania. Daca unuia i se imbolnaveste copilul de o boala rara ce face plange si cere ajutor nu? Deci fara SOLIDARITATE nu se poate fratilor iar asta trebuie sa fie si relatia dintre stat si cetateni. Nu radeti de oameni pe care nu ii cunoasteti si nu luati in ras. Crede-ti ca de bine stau in piata oamenii sau de lene sau de instigare politica? Nu ! Daca asculti povestile de viata ale multora sunt niste drame datorate in buna pparte politicienilor din toate partidele. Ma repet nu trebuie sa iasa decat cine simte ca ajuta cu ceva nu gura casca nu cu scandal nu cu politicieni.
Copil fiind mergeam cu parintii aproape zilnic la universitate in 90 iar pentru toti care au fost acolo si au incercat sa salveze ceva din tara asta am tot respectul. Gandeau contrar turmei care l-a votart pe Iliescu . aveau o viziune mult mai buna decat protestatarii de astazi asupra viitorului si a normalului in democratie dar ce mihnire ii incearca poate pe multi din ei si azi cand se vad blamati de unii care se dau democrati si au pus stampila de vot cu ambele maini pe iliescu si probabil au si pupat de fericire buletinul ala de vot.
Va saluta fratele vostru care va iesi cat timp va fi nevoie sa mearga macar cu 5% mai bine lucrurile in tara asta

patrascule ..Felicitari tata !!! te astept la Snagov ..suntem la doi pasi ..
Albinel

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 02:07

Cristian IONITA scrie:respect Patrascu ... si nu-i lua in seama pe jigodii

multumesc Cristi si tie pentru sprijin..noapte buna tuturor!!
Albinel

Mesajde patrascu » 21 Ian 2012, 02:21

Albinel am o sticla de vin vechi si ai cuvantul meu in ziua cand fuge Base (ca e maine sau peste un an) vin direct la snagov si poate vrea sa vina si cristian ionita pentru a sarbatori un asa eveniment. Cu toate ca daca mai discutam pe aici s-ar putea crede ca odata cu plecarea celui mai iubit marinar o sa deraiem o sa intram in faliment o sa iesim din nato si din UE ce sa mai o sa fie vai de capul nostru cred ca o sa iesim in toate pietele din tara sa-l imploram sa se intoarca imreuna cu echipa lui de profesionisti capabili :lol:
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Albinel » 21 Ian 2012, 02:34

patrascu scrie:Albinel am o sticla de vin vechi si ai cuvantul meu in ziua cand fuge Base (ca e maine sau peste un an) vin direct la snagov si poate vrea sa vina si cristian ionita pentru a sarbatori un asa eveniment. Cu toate ca daca mai discutam pe aici s-ar putea crede ca odata cu plecarea celui mai iubit marinar o sa deraiem o sa intram in faliment o sa iesim din nato si din UE ce sa mai o sa fie vai de capul nostru cred ca o sa iesim in toate pietele din tara sa-l imploram sa se intoarca imreuna cu echipa lui de profesionisti capabili :lol:

sunt doar 50 de km ..iar curtea mea e mare si ospitaliera chiar si pentru cei ce nu-nteleg ca DEMOCRATIE ,vine de la cuvantul grecesc "demos" adica "putere in mana poporului " ;)
de un gratar s-o gasi acolo..
Doamne ajuta acestui popor , sa scape de satanici !!
Albinel

Mesajde MyBees » 21 Ian 2012, 03:42

Chiar ma intrebam cand se va deschide, si cine va deschide acest topic. Are toate sansele sa il depaseasca pe cel despre religie.

Bineinteles ca fiecare om este liber sa protesteze pentru orice. Multi dintre oamenii care protesteaza zilele astea chiar au dreptate. De foarte multe ori viata nu e usoara...

Este stupid insa sa consideri ca ce se intampla azi are vreo legatura cu momentul crucial din '89. In '89 am luptat pentru a schimba un regim totalitar cu o democratie. In democratie, lucrurile se decid in fata urnei, nu in piata de catre o mie doua de persoane. Bineinteles ca "Piata" isi are si ea rolul sau, trage niste semnale, dar sa nu visam vise...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde vicpo » 21 Ian 2012, 08:16

pai si astazi tot un fel de regim totalitar avem numai cai de catifea(vede cineva un guvern sau justitie sau altceva functionand fara ...directive)
vicpo

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE