lucky5strike scrie:Daca-s pe bune protestele acestea, atunci unii stau in frig sa-si strige nemultumirile, in timp ce altii sed la cald si vor trage foloasele...
De cate or nu s-a repetat istoria asta...
pacat ..am participat la Revolutie si sunt pe prima pagina a ziarelor de atunci ,am plecat cu Dinca Dumitru pe 22 aprilie de la televiziune (unde sosise Ratiu de la Galati sa ne vorbeasa si dupa doua minute i-au taiat cablurile de la microfon ) catre Piata Universitatii sa facem o "baricada" din flori ..acolo murise oameni la Revolutie si masele s-au luat dupa noi..asa s-a creat fenomenul Piata Universitatii '90..
am trait acolo pana in 15 iunie ..speram ca poporul nu se va lasa manipulat de neocomunisti (printre ei si baselu' cu functie de secretar de stat) si va iesi langa noi..
am fost numiti ca si cei de azi ..in toate felurile .drogati.animale,huligani ,GOLANI..de aici si imnul golanilor al lui C.Paturca ..
am fost arestat dupa o luna de zile ..de pe strada si dus la Politia Capitalei ,motivul participasem in piata ..
cei de azi ,sunt numiti de putere..viermi ,ciumpalaci ,huligani si rusinos ...pu''lime..
acum ,vine un anume domn paul din Falticeni ,simpatizant liberal spune el..si fost taranist ..sa-mi explice ce si cum stau treburile pe aici..
domnule paul ..daca ai fi fost taranist ai fi ramas precum multi altii..primarul Timisoarei Ciuhandu ,Ciorbea ,Caramitru ,Primarul de Tg,Ocna..
de-ai fi liberal..ai fi fost ieri in Bucuresti..de-ai fi roman adevarat ..te-ai abtine de a mai ponegri suferinta celor ce stau in strada pentru noi toti..
no' ..ca amu' chiar ma enervai si strig cu toata puterea mea ...
JOS BASELUUUUUUUUUUUUUUUU' ,JOS MAFIAAAAAAAAAAAAA pdl-ista..!!!!!
VREAU LEGEA LUSTRATIEI ..!! poate apar jandarmii si-mi rup piciarele..