MyBees scrie:Chiar ma intrebam cand se va deschide, si cine va deschide acest topic. Are toate sansele sa il depaseasca pe cel despre religie.
Bineinteles ca fiecare om este liber sa protesteze pentru orice. Multi dintre oamenii care protesteaza zilele astea chiar au dreptate. De foarte multe ori viata nu e usoara...
Este stupid insa sa consideri ca ce se intampla azi are vreo legatura cu momentul crucial din '89. In '89 am luptat pentru a schimba un regim totalitar cu o democratie. In democratie, lucrurile se decid in fata urnei, nu in piata de catre o mie doua de persoane. Bineinteles ca "Piata" isi are si ea rolul sau, trage niste semnale, dar sa nu visam vise...
.... eu am comparat cu '90 .... atunci cand societatea romaneasac a fost profund divizata pentru interesele a cativa prin metode KGB-iste, atunci cand minciuna si dafaimarea au fost folosite pe scara larga cu ajutorul mijloacelor media, sa-ti reamintesc:
- la PNL si PNT se face trafic si consum de droguri;
- vin taranisti si liberari sa ne ia fabricile si pamanturile;
- in corturile din Piata Universitatii se fac orgii sexuale;
- bandele de golani;
- moarte intelectualilor;
- IMGB face ordine;
- minerii au venit sa rafacea gazonul si sa planteze flori.
oare cate asemanri sunt?
Va e frica ca fara Base (si/sau Boc) ajungem in anarhie? .... oare chiar asa sa fie?
Uite ca e w/e acum .... poate va face-ti timp 2 ore sa urmariti http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... soha6uPHa4
oare cate similitudini exista intre ce-a fost in Argentina si ce e la noi acum? .... sa vedem cum va fi sfarsitul
Iar daca vrem sa gasim modele cu adevarat pentru reformne: http://dilemaveche.ro/sectiune/editoria ... in-georgia despre Georgia unde pur si simplu au fost desfiintate toate institutiile statului si apoi refacute la loc in variante reduse si in care nu este posibila nici un fel de mita .... si nu o redistribuire a spagilor cum se intampla in Romania in reformarea statului cu care tot bate apa in piua domn' presedinte din 2004