cornelioandanciu scrie:proapis13 scrie:Ca sa parafrazez titlul,marea lovitura in aceasta iarna NU o v-a primi apicultura ci apicultorul![]()
Se stie care ,,apicultor''![]()
salve
Zise cineva dintr-o zona cu climat submediteranean.(Sau oricum , aproape submediteranean).Cu respect, am zis-o fara rautate, numai bine!
proapis13 scrie:cornelioandanciu scrie:proapis13 scrie:Ca sa parafrazez titlul,marea lovitura in aceasta iarna NU o v-a primi apicultura ci apicultorul![]()
Se stie care ,,apicultor''![]()
salve
Zise cineva dintr-o zona cu climat submediteranean.(Sau oricum , aproape submediteranean).Cu respect, am zis-o fara rautate, numai bine!
Lasa nea Cornele,ca de cand cu marele cutremur Japonia ce a deplasat
axa Pamantului cu 10 cm s-a schimbat clima si la noi si s-o mai schimba
salve
Albinel scrie:: "Cine te opreste sa intervii in forta cu turte energetice acum ???? Sau cine te-a oprit sa intervii in ianuarie cand vremea era buna ?"
nu cred ca-i o solutie ..ideal ar fi fost sa aibe hrana din belsug si sa stam linistiti acum ,"fara interventii in butoiul cu varza" cum spunea cineva ...
turtele fie ele chiar si numai energetice ,reprezita o incercare de salvare ..dar nu intotdeauana reprezinta o reusita ..
Ioan Guist scrie:Am bagat si eu o geana in cativa .Ridicat capace si privit albina.
Aia mari, zici ca-s morti.Nu misca.Se ocupa cu taiat de menta si cafelele de rigoare.Parca sunt nitel umflati la -7.Cred ca ...clocesc ceva.
Aia mici, sunt ceva mai vioi.Se pare ca au "furat" startul si acu sunt nitel ...cu treaba.
E bine.Slava Domnului.
Dragos2006 scrie:Cate cunostinte apicole are un om care da un asemenea titlu de topic : Mare lovitura a primit apicultura in aceasta iarna ?????
Oare i-a luat mult timp sa ajunga la aceasta concluzie ??????? Oare prostia doare ?
Anul trecut o mare apicultorita din zona Iasi care cica este si crescatoare de matci se vaita ca a luat loca din sud-est , tot o "mare lovitura "
Initiatorului ii pot da exemplu de mare lovitura : marele atac de loca din anii "80.
reformistul scrie:
"Anul trecut o mare apicultorita din zona Iasi care cica este si crescatoare de matci se vaita ca a luat loca din sud-est , tot o "mare lovitura ""
Ce legatura are asta cu subiectul deschis? Poate domnul doctor ne explica mai pe larg. O cunosteti pe dna respectiva? ca vad ca spuneti ironic ce spuneti. Sa ne luminam si noi astia mai prosti de la Iasi (vorbesc in numele meu...e vorba de mine doar cand folosesc cuvantul prost).
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 84 vizitatori