alt stupar scrie:oprita scrie::o daca curentai albina,nene Janese? de unde ti-o venii atatea idei nu pot sa-mi dau seama. Ce ai avut cu fata de ai speriato cu petitorii?
asa-i ca n-ai tu nicio treaba cu sondele alea ?
deh, cand e vorba de fete... restul... vax discutie
@domnisoara, explica-i colegului ca ochelarii folosesc si la altceva in afara de ascunsul directiei in care priveste
adycnst scrie:nea' janese matale iei temperatura intr-un sg punct pentru a studia o temperatura per ansamblu parerea mea este ca mnai trebuie sapat, mai ales ca ghemul se deplaseaza continuu vezi temperatura ghemului functie de ce de t(out), cantitatea de miere, zguduirea stupului, muzica ambientala!?...eu nu spun ca nu este ok chiar merita sa facem un studiu pe tema asta mai ales ca in ultimii ani vremea a luat-o razna, dar trebuie facuta in anumite conditii...daca stupii sunt in pod - irelevant, 99% din stupari tin stupii afara pentru ca numarul acestora este mai mare de 5 iar cutiile sunt mult mai mari decat ale matale!![]()
![]()
oprita scrie:alt stupar scrie:oprita scrie::o daca curentai albina,nene Janese? de unde ti-o venii atatea idei nu pot sa-mi dau seama. Ce ai avut cu fata de ai speriato cu petitorii?
asa-i ca n-ai tu nicio treaba cu sondele alea ?
deh, cand e vorba de fete... restul... vax discutie
@domnisoara, explica-i colegului ca ochelarii folosesc si la altceva in afara de ascunsul directiei in care priveste
Va salut domnule Alt Stupar! mai nou nu se mai poate face nimic pe aici. Ailimee!domnisoaraaa! atentie ca suntem monitorizati. Domnilor ce sa va spun unde nu ma pricep nu ma bag,recunosc ,vrusai sa ma agat si eu de dl. Janese si nu aveam motiv.
adycnst scrie: ... felicitari, dar, este la stadiu de jucarieimi dau jos palaria in fata lui nea' janese!
adycnst scrie:acum sa dau si o tema:
1. pe noi ne intereseaza consumul de hrana functie de temperatura si cantitatea de puiet functie de hrana si temperatura![]()
te bagi nea' janese!?..stiu ca este coplicat!
adycnst scrie:nea' janese sonda matale a fost aproape de centru ghemului 1 zi cred ca acolo unde ai matale 17 grade; -11 grade unde sunt in stup sau in mediu ambiant!?...fa si matale o schema a distribuirii senzorilor! offfftrebuiau astfel aplicati senzorii, parerea mea - mult mai apropiati, mult mai multi astfel incat t(max)=17 grade sa fie constanta pe s1 s2 s3 etc. parerea mea este ca studiul matale este exceptional si nu pot spune decat felicitari, dar, este la stadiu de jucarie
imi dau jos palaria in fata lui nea' janese!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori