Robi V scrie:Tin sa mentionez ca aceasta familie am achizitionat-o in toamna.A iernat cu ramele cu miere de la fostul proprietar,hranirea in iarna sa facut cu apifonda.In primavara nu am introdus nici o rama cu miere.Ma gandesc la calitatea mierii din rame si intradevar a fost si putin condens cu toate ca nu am iernat cu folie deasupra.Intrebarea mea este cum as putea inlatura focarul de infectie despre care spuneti ca exista? Va multumesc!
clncatalin scrie:Daca alea din poza sunt toate albinele, n-ai ce sa-i mai faci. Eventual sa folosesti matca la vreo familie orfana.
Bafta!
Robi V scrie:Tin sa mentionez ca aceasta familie am achizitionat-o in toamna.A iernat cu ramele cu miere de la fostul proprietar,hranirea in iarna sa facut cu apifonda.In primavara nu am introdus nici o rama cu miere.Ma gandesc la calitatea mierii din rame si intradevar a fost si putin condens cu toate ca nu am iernat cu folie deasupra.Intrebarea mea este cum as putea inlatura focarul de infectie despre care spuneti ca exista? Va multumesc!
gica.mosu scrie:Cu respect -Dl janese oare merita atita munca pt 2 pumni de albine![]()
Eu zic ca nu
(parerea mea)...folsita matca daca e tinara(schimbat la alt stup cu una batrina) si restul
unificare....parastas![]()
Salveeee!!!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori