Nea Gica de data asta are dreptate .nu stii cum sa mai faci frate ;anul trecut m-am grabit si am vandut mierea si dupa asta a crescut pretul ,deci am pierdut ceva bani,anul asta n-am vandut nimic,o am in butoaie,si dupa vestile aflate aici e posibil sa mi-o fur iarasi,si poate chiar mai rau,ptr. ca dupa mine sunt 2 variante ;
1.Intelegere intre combinat si procesatori (probabil astia au uns unde trebuie pe la Buc. stiind faptul acest combinat e unul dintre jucatorii importanti in stabilirea pretului la miere pe piata romaneasca ,procesatorul neavand cum sa nu tina cont de asta ) astfel incat sa scada pretul la achizitii.
2.Exportul romanesc de miere in U.E. a afectat interesele economice ale unora si atunci baga-le la romanasi gogorita cu mierea cu urme de polen din plante modificate genetic.Pai fratilor daca noi consumam produse aproape in totalitate din plantele astea ,ministrul roman al agric. fiimd unul din cel mai mare sustinator al acultivarii lor ,atunci cum mierea asta cu urme de polen de la plantele m.g.nu e buna ?
Si in prima si in a doua varianta e rau de noi ,pretul va scadea!, eu asa vad lucrurile si bine ar fi sa gresesc!