Doamne ajuta !
Dragos2006 scrie:nu ma prea pricep la rasele albinelor asa ca va rog sa-mi spuneti cam din ce rasa este aceasta regina :
Dragos2006 scrie:nu ma prea pricep la rasele albinelor asa ca va rog sa-mi spuneti cam din ce rasa este aceasta regina :

letsoc scrie:De ce spui ca iar sucii gatul ,lamureste-ma si pe mine ca am si eu din astea, adica nu -s bune sau cei cu ele , multumesc!
Dragos2006 scrie:Mie imi place acea regina deoarece verticalizeaza mierea . In schimb am si niste negrituri care la ora asta in corpul de jos format din 10 rame dadant 1/1 are 3 rame blocate cu miere de sus pana jos iar in cat nici o lacrima de miere .
jonny_it scrie:Carnica in nici un caz deoarece sunt mult mai roitoare decat carpatinele iar selectia este aproape zero. Carnica a intrat in vizorul unor crescatori de matci destul de recent, adica dupa ce vanzarile de buckfast au ajuns sa tinda catre zero.
Acum este bagata pe gat in loc de buckfast. La cel putin 60 de euro/matca probabil firmele alea care vand matci in toata Europa fac ceva bani, in special cand se vand tot hibrizi deoarece rasa pura nu este foarte potrivita pentru apicultura intensiva.
Jean Valjean scrie:Pentru noi, incepatorii, care-i treaba cu inelele galbene ? Sa inteleg ca nu e rasa buna?
madnes_marius scrie:Ce ma nelinisteste e ca sta slab la cules nectar.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori