In romania exista numai doua anotimpuri:
- sa-mi bag p**a ce frig e.
- sa-mi bag p**a ce cald e
-Gras?Cu varza!
Dupa doua minute:
-Taticule,aterizeaza unul slab!
-Slab?La gratar!
Dupa alte doua minute:
-Taticule,taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare are!
-Blonda, sexi?In coliba!
-Si mama?
-Mama?Cu orez!
sa iti spuna:
- Care ***** a facut porcaria asta?
- Fermă mea de iepuri!
Ea:
- Azi e soare, e o vara frumoasa. Imbracamintea mea va fi in ton cu spiritualitatea mea. Se va asocia feminismului meu rafinat. Va exprima fluiditate si eleganta, in completatarea unui aer adanc studiat, de sobrietate si naturalete - care mie-mi vine foarte bine, ca femeie moderna, de cariera. Machiajul va fi discret, dar numai dupa ce ma voi da cu laptele de piersici si migdale pe fata, apoi cu crema nutritiva cu extract de castraveti indonezieni. Taiorul deux-pieces mov deschis, bluzita roz pal, push-up. Chiloteii verde crud cu fundita roz - ca nu se stie niciodata. Trebuie un accesoriu pe negru... da, o naframa transparenta, vaporoasa, si manusi negre. Ochelarii de soare imi vor completa garderoba, conferindu-mi un aer de femme fatale.
Ceasul aurit, doua inele discrete. Cerceii scumpi. Un lantisor cu inimioara. Ia sa ma vad in oglinda: da. Da. Asa da. Spatele drept. Tocuri medii, astea imi scot un pic pieptul in afara si imi bombeaza fundul, dar mai discret. Plus ca imi si confera cativa centimetri in plus! Hai, ca sigur or sa ramana cu destele-n gura toti mocofanii care se zgamaie in nas la semafor.
El:
- Unde p... mea sunt chilotii curati? Las' ca mi-i pun p'aia de ieri...
Ma duc la restaurantul asta de fite,cand ce sa vezi??La masa alaturata era Fuego,cu ochii iesiti din orbite, se inecase cu mancare. Ca orice bun samaritean, am sărit imediat de pe scaun si am inceput sa-i dau palme.
-"Hei omule, ar trebui sa-l lovesti pe spate nu peste fatza” striga unu’ de la alta masa…
"Taci dracu’!!” i-am zis “Stiu eu ce fac!!"

))
- La ce facultate, puiule?
- La facultatea de medicina.
- Si ce face acolo, puiule?
- Sta linistita intr-un borcan.
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!