Doresc sa va prezint in cele ce urmeaza o petitie, intrati pe link si decideti daca merita sau nu sa o semnati .
http://www.petitieonline.com/petitie_pentru_a_modifica_legile_apiculturii
iuli81 scrie:Vreau sa va asigur ca nu se poate face nici un fel legatura intre numele voastre si id-iul fictiv cu care sunteti inregistrat pe un forum sau altul.
Petitia este publica si oricine o poate semna deci prin semnarea ei si trecerea numelui nu se poate face legatura intre un id de pe un forum si numele Dumneavoastra

Dragos2006 scrie:Legea apiculturii este "opera" lui Zorici Eugen. Aceasta lege nu va avea efect NICIODATA atat timp cat conducerea ACAR nu intelege ca trebuie sa stea la masa negocierilor cu reprezentantii asociatiilor si cooperativelor independente.
Dragos2006 scrie:Daca Ponta va continua asa cum a inceput in curand apicultura va ramane fara fonduri structurale si atunci jumatate din actualii stupari se vor reorienta catre alte domenii. Cei ramasi se vor intelege intre ei asa cu se intelegeau si inainte de furia fondurilor europene.
Legea apiculturii este inutila atat timp cat stuparii nu cunosc si nu aplica legea bunului simt.
Dragos2006 scrie: Lasa stuparia in seama meseriasilor iar tu sti ce ai de facut...
Dragos2006 scrie:Daca tu ai fi fost ambitios ai fi aparut la targul de la Slobozia dar tu ne-ai tratat cu ... absenta .
iuli81 scrie:Dragos2006 scrie:Daca tu ai fi fost ambitios ai fi aparut la targul de la Slobozia dar tu ne-ai tratat cu ... absenta .
Am motivele mele persoanale pentru care am lipsit, in prima zi de targ, dar a doua zii am venit sa vad ce se mai vinde pe acolo, am cumparat vreo cateva pachete de rame de la Domnu Puisoru( fiindca mi s-au parut mai bune ca altora ), am cunoscut cativa colegi de pe " API .... " si apoi am plecat .
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori