Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Petitie pentru a modifica " Legile Apiculturii "

Mesajde iuli81 » 27 Iun 2012, 21:50

Doresc sa va prezint in cele ce urmeaza o petitie, intrati pe link si decideti daca merita sau nu sa o semnati .

http://www.petitieonline.com/petitie_pentru_a_modifica_legile_apiculturii
iuli81

Re: Petitie pentru a modifica " Legile Apiculturii "

Mesajde iuli81 » 28 Iun 2012, 08:28

Vreau sa va asigur ca nu se poate face nici un fel legatura intre numele voastre si id-iul fictiv cu care sunteti inregistrat pe un forum sau altul.

Petitia este publica si oricine o poate semna deci prin semnarea ei si trecerea numelui nu se poate face legatura intre un id de pe un forum si numele Dumneavoastra

Deci indrazniti si semnatii, participati la aceasta initiativa de a schimba lucrurile in bine pentru cei multi si cinstiti .
iuli81

Mesajde iuli81 » 28 Iun 2012, 15:03

iuli81 scrie:Vreau sa va asigur ca nu se poate face nici un fel legatura intre numele voastre si id-iul fictiv cu care sunteti inregistrat pe un forum sau altul.
Petitia este publica si oricine o poate semna deci prin semnarea ei si trecerea numelui nu se poate face legatura intre un id de pe un forum si numele Dumneavoastra

Puteti opta si pentru ascunderea numelui, astfel in afara de initiatorul petitiei nu va mai cunoaste nimeni acele nume .

Imagine

Totodata vreau sa va aduc la cunostiinta pe propria-mi raspundere ca deindata ce se va realiza scopul propus de petitie sau in cazul in care se constata un esec numele Dumneavoastra va fi sters de pe acel site fie ca veti cere asta sau nu .
iuli81

Mesajde iuli81 » 01 Iul 2012, 02:22

Cunoasteti careva, cum se numesc si ce pregatire profesionala au persoanele care au contribuit la crearea legi apiculturii sau a regulamentului de stuparit pastoral ?

E important pentru mine sa stiu asta, am o contrazicere cu un " executant " care habar nu are de apicultura dar emite judecatii pretioase.

Iar daca legea romaneasca nu e buna ce legi referitoar la appcultura cei din UE ?

Acum ca suntm si noi in UE legile lor nu ar trebui sa aiba aplicabilitate si la noi ?
iuli81

Mesajde Dragos2006 » 01 Iul 2012, 07:50

Legea apiculturii este "opera" lui Zorici Eugen. Aceasta lege nu va avea efect NICIODATA atat timp cat conducerea ACAR nu intelege ca trebuie sa stea la masa negocierilor cu reprezentantii asociatiilor si cooperativelor independente.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde iuli81 » 01 Iul 2012, 08:19

Dragos2006 scrie:Legea apiculturii este "opera" lui Zorici Eugen. Aceasta lege nu va avea efect NICIODATA atat timp cat conducerea ACAR nu intelege ca trebuie sa stea la masa negocierilor cu reprezentantii asociatiilor si cooperativelor independente.

E pacat ca se intampla asta, apicultorul de rand sufera din cauza unor orgolii personale, chiar daca orgoliile si interesele sunt mari, ar trebui lasate deoparte chiar si temporar pana se rezolva problemele care afecteaza apicultori acelor asociatii, apoi dupa ce le-au discutat si rezolvat e treaba lor ce fac pot revenii la discutiile de dinainte.

Sau la noi se merge pe principiul sa-i moara capra vecinului si daca pentru asta trebuie sa moara si capra mea accept asta numai sa il vad pe vecin ca sufera !!?
iuli81

Mesajde Dragos2006 » 01 Iul 2012, 08:43

Daca Ponta va continua asa cum a inceput in curand apicultura va ramane fara fonduri structurale si atunci jumatate din actualii stupari se vor reorienta catre alte domenii. Cei ramasi se vor intelege intre ei asa cu se intelegeau si inainte de furia fondurilor europene.
Legea apiculturii este inutila atat timp cat stuparii nu cunosc si nu aplica legea bunului simt.
Dragos2006

Mesajde iuli81 » 01 Iul 2012, 12:10

Dragos2006 scrie:Daca Ponta va continua asa cum a inceput in curand apicultura va ramane fara fonduri structurale si atunci jumatate din actualii stupari se vor reorienta catre alte domenii. Cei ramasi se vor intelege intre ei asa cu se intelegeau si inainte de furia fondurilor europene.
Legea apiculturii este inutila atat timp cat stuparii nu cunosc si nu aplica legea bunului simt.

Eu deja m-am recalificat intr-o alta chestie pe care vreau sa o practic in paralel,
iuli81

Mesajde Dragos2006 » 01 Iul 2012, 15:37

Tu erai deja recalificat , apicultura nu a avut nici o legatura cu tine niciodata ! Lasa stuparia in seama meseriasilor iar tu sti ce ai de facut...
Dragos2006

Mesajde iuli81 » 01 Iul 2012, 15:51

Dragos2006 scrie: Lasa stuparia in seama meseriasilor iar tu sti ce ai de facut...

Sunt apicultorii mici si tineri si meseriasi batranii trecuti prin multe , apicultorii mici si tinerii au o viata in fata sa ii ajunga pe cei batranii si uneori ii si intrec, uneori in loc sa fie descurajatii de meseriasii batrani care le arunca dojeni usturatoare, se ambitioneaza si mai tare .

Apropo, iti trecut mi-ati mai aruncat dojeni, nu am raspuns fiindca va respect ca meserias, fac fata insultelor si am destul sange rece incat sa nu imi pierd cumpatul .
Ultima oară modificat de iuli81 pe 01 Iul 2012, 16:00, modificat 1 dată în total.
iuli81

Mesajde Dragos2006 » 01 Iul 2012, 16:00

Daca tu ai fi fost ambitios ai fi aparut la targul de la Slobozia dar tu ne-ai tratat cu ... absenta .
Dragos2006

Mesajde iuli81 » 01 Iul 2012, 16:07

Dragos2006 scrie:Daca tu ai fi fost ambitios ai fi aparut la targul de la Slobozia dar tu ne-ai tratat cu ... absenta .

Am motivele mele persoanale pentru care am lipsit, in prima zi de targ, dar a doua zii am venit sa vad ce se mai vinde pe acolo, am cumparat vreo cateva pachete de rame de la Domnu Puisoru( fiindca mi s-au parut mai bune ca altora ), am cunoscut cativa colegi de pe " API .... " si apoi am plecat .

De obicei vin doar o zi, anul trecut am fost ambele zile, anul asta doar Duminica, la anu voi veni cand voi putea ori sambata ori Duminica, dar nu voi mai veni in ambele zile findca nu prea are rost, tot ce se vorbeste sa mai vorbit .

Si nu v-am tratat cu absenta pur si simplu nu sunt o persoana asa importanta, ca sa ma stersez ca intristez pe cineva prin lipsa mea, uneorii sunt si comod, indiferent .
Nu am nimic de ascuns, sau de care sa imi fie rusine, nu sunt olog, am un chip placut, sunt prietenos cu oricine .
iuli81

Mesajde iuli81 » 02 Iul 2012, 13:20

Vreau sa multumesc celor 13 persoane care au semnat petitia pana in prezent, daca doriti a interventiti cu pareri si sfaturi sunteti invitati sa faceti asta oricand .
iuli81

Mesajde iuli81 » 02 Iul 2012, 22:07

iuli81 scrie:
Dragos2006 scrie:Daca tu ai fi fost ambitios ai fi aparut la targul de la Slobozia dar tu ne-ai tratat cu ... absenta .

Am motivele mele persoanale pentru care am lipsit, in prima zi de targ, dar a doua zii am venit sa vad ce se mai vinde pe acolo, am cumparat vreo cateva pachete de rame de la Domnu Puisoru( fiindca mi s-au parut mai bune ca altora ), am cunoscut cativa colegi de pe " API .... " si apoi am plecat .

Pe langa asta nici nu am promis cuiva ceva, toti cei ce m-au intrebat le-am spus ca daca voi putea voi venii, daca nu voi putea voi venii a doua zii, asa ca nu vad unde e problema, iar daca as fi stiut ca sunt asteptat undeva, fie chiar si sa fiu luat peste picior la un pahar de vorba pentru niste contre de pe forumuri, din contra as fi venit la ambitie .

Rog un Admin (daca va dori bineinteles ) sa stearga toate postarile oftopic ( postarea 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 si ultima ) dupa ce Domnul coleg Dragos va citi ultima postare, nu mai intelege nimeni nimic din acest subiect fiindca sa deviat mult .

Va multumesc
iuli81

Mesajde iuli81 » 07 Iul 2012, 13:28

Am rugat si eu pe cineva sa stearga sau sa mute in alta parte postarile pe care le-am indicat in mesajul precedent, fiindca acele postari sunt oftopic si nu au legatura cu tema acestui subiect .

Altfel ma voi retrage de pe acest forum, nu doresc sa stingheresc " meseriasi " prin prezenta mea .

Apropo de asta eu nu am atacat nici un " meserias " nici aici nici in alta parte, am evitat sa intru in discutii in contradictoriu iar atunci erau anumite tensiuni am incercat sa le temperez trimitand pm dar se pare ca " meseriasi " sunt prea pretiosii ca sa raspunda unui " licurici " ca mine.

Astea fiind zise eu ma retrag de aici
iuli81

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE