nu e nevoie de poza matcii.
ponta vorbeste. daca nu are semne de puiet varos e ceea ce a spus Ioan Guist:varsta.
Si intr-un caz si celalalt, ideal e sa o inlocuiesti.
Altfel inprimavara s-ar putea sa-l gasesti bezmeticit.
FLORINELU scrie:dupa tot ce sa scris aici despre acei stupi,eu mai am un comentariu.toti fagurii sant cam negri.nu am vazut un fagure mai deschis la culoare,nici nu-ti dai seama cate probleme creeaza la un stup folosirea fagurilor vechi,si nu in ultimul rand sant bolile.
asa cum noua ne place sa stam in casa noua sau proaspat zugravita,tot asa si albinelor le plac faguri noi.![]()
stroe scrie:Eu locuiesc in Bucuresti . Am matci fecundate acasa . Pentru tine gratis una, de vanzare nu am.Da-mi mesaj privat. Eventual os chimb eu daca nu te pricepi. OK?
cornelioandanciu scrie:Inca un comentariu daca se poate:Culoarea rosie la stupi nu este indicata, albinele nu o vad.Apoi postamentele mi se par cam subrede, eu am multietajati si am sub ei boltari de beton din comert, asta la vatra permanenta, iar daca vreau sa-i duc la cules voi pune sub ei capete de grinzi de lemn.Trebuie sa-i inclini usor in fata, sa se scurga apa de ploaie,si aceeasi remarca, din ce am vazut in poze este vorba de matci imbatranite.
cornelioandanciu scrie:Inca un comentariu daca se poate:Culoarea rosie la stupi nu este indicata, albinele nu o vad.Apoi postamentele mi se par cam subrede, eu am multietajati si am sub ei boltari de beton din comert, asta la vatra permanenta, iar daca vreau sa-i duc la cules voi pune sub ei capete de grinzi de lemn.Trebuie sa-i inclini usor in fata, sa se scurga apa de ploaie,si aceeasi remarca, din ce am vazut in poze este vorba de matci imbatranite.
bclaudiu scrie:mi s-a spus ca trebuie sa-i vopsesc...dar nu stiu ce fel de vopsea se foloseste(nu culoarea) ...de asemenea cred ca trebuie sa-l vopsesc noaptea nu ?cornelioandanciu scrie:Inca un comentariu daca se poate:Culoarea rosie la stupi nu este indicata, albinele nu o vad.Apoi postamentele mi se par cam subrede, eu am multietajati si am sub ei boltari de beton din comert, asta la vatra permanenta, iar daca vreau sa-i duc la cules voi pune sub ei capete de grinzi de lemn.Trebuie sa-i inclini usor in fata, sa se scurga apa de ploaie,si aceeasi remarca, din ce am vazut in poze este vorba de matci imbatranite.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 63 vizitatori