ioanpuiu scrie:alin m scrie:ti se pare ca totul e conform legii si repartizarii conf cu ce mai pus sa citesc ? te aburesti singur dragul meu concetatean si coleg de forum. hai sa vedem daca e logic ce scriu mai jos:
O societate civilizată se conduce după un set de legi în vigoare.(nu trecute, nici viitoare şi nici după logică))
Pînă cînd nu vei face din logica ta un articol de lege ... o frecăm.
Oricum ... am greşit cu tine, trebuia să îţi scriu în braille.
Am fost în dialog cu tine !
O societate civilizată
se conduce după un set de legi în vigoare dar
nu urmeaza strict un set de legi în vigoare
Ma bucur ca am avut onoarea sa discut cu o persoana patrunsa de litera legii, dar care nu vrea sa vada ca legea este interpretabila in functie de momentul in care ea este necesara. Oamenii au scris legea, oamenii o interpreteaza si aplica ceea ce cred ca e in concordanta cu legea scrisa folosind o anumita logica. Avem armate de avocati si juristi pentru cateva randuri scrise si numite legi. Asta e o societate umana si nu una cu 1 si 0. Logica mea nu e un articol de lege dar e ceea ce se vede in lumea reala in care traim. De ce si-ar schimba lupul naravul dupa ce ajunge presedinte? Ar avea motiv? Ca asa scrie in lege ---presedintele e impartial

da' pana ieri se calca in picioare cu altii pt putere in partidul din care provine
Democratia moare si se ajunge chiar si la razboi cu atitudini de genul "nu mai vorbesc cu tine" sau "tu nu trebuie sa ai pareri, logica, sa nu exprimi pozitii" . Mai ramane sa avem un razboi civil pentru ca presedintii de partide de la putere nu vor sa dialogheze
La mine dialogul ramane deschis pentru ca traim intr-o lume in continua transformare si maine e posibil sa nu mai am dreptate. Depinde de pixelul albastru