modigliani scrie:
SA TRAIESTI 3000 de ani !
Ioan Guist scrie:O ungarie cu Ardealul la gramada , ar avea o majoritate de romani si o minoritate de unguri.![]()
Ioan Guist scrie:Ma tot uit pe masaje.Si mai cetesc si inapoi.
Echipa anti basescu.Sau mai pe cinstite echipa cu Da, nu are decat o ..linie.
.....
Dar antonescu sa stea la presedentie .
trantor scrie:...... Am mai fost odata la vot si am votat Iliescu, si-mi venea sa -mi tai mana cu care am pus stampila, dar exista pericolul Vadim si am trecut peste - eu asta inteleg prin responsabilitate.......
Ioan Guist scrie:Cu totii suntem de acord ca trebuie schimbati.Asa... ca si idee suntem pe-o mana.Dar cum?Care sunt pasii?
trantor scrie:Am extras din contest doar asta ca doar aici vreau sa-ti raspund.
De la un anumit nivel in colo, adica desupra stachetei de mici si bere ar trebui sa votam fiecare dupa cum ne-a fost si cum am vrea sa fie:
- am avut contract cu doua firme frantuzesti care au disparut de pe piata imediat dupa scandalul Base-Sarkozy ...
-am informatii de la colaboratori care au patit-o la fel cu olandezii si rusii;
-nu stiu daca nu cumva si externalizarea liniilor de la Dacia nu are vreo legatura? angajatii spun ca nu?!!!;
-sper ca esti de acord cu mine ca inca un mandat cu PDL-ul la guvernare l-ar fi facut Imparatul romanilor de pretutindeni;
Nu am votat niciodata cu el, iar astea trei sunt motive sa nu merg cu el nici cand in balanta pe celalalt tas se afla si PSD.
In ceea ce il priveste pe Crinut, pot fi pacaliti oamenii cu mici, bere, promisiuni sa voteze un puscarias, un curvar, un hot, un nesimtit, dar niciodata un puturos. Exista o sansa sa avem mai devreme un presedinte tanar, semiindependent si asta pentru ca mentorul ar fi picat in dizgratie nu in umbra cum se va intampla la sfarsitul mandatului.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori