Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 23:30

Ungurii de la placute bilingve au ajuns la o universitate, si la recomandarea unui prim-ministru al Ungariei ceea ce nu e putin lucru. Daca la altii ar fi fost amestec in treburile interne ale altui stat, la noi a devenit ceva obisnuit de zici ca degeaba alegem democratic.
alin m

Mesajde Ioan Guist » 01 Aug 2012, 23:35

Noi nu avem "indicatii" , sugestii, pareri despre c ese intampla in Moldova????
Maghiarii , vrem nu vrem sunt frati cu maghiarii din Ungaria.Sunt direct interesati de ce se intampla aici.
O ungarie cu Ardealul la gramada , ar avea o majoritate de romani si o minoritate de unguri. :o

Asta cu maghiari e sperietoare scoas ain anumite momente.da bine la bobor.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 23:41

in stilul celor de la funkydonkey.ro pt politicienii nostri de orice culoare :

Anunt: Reparam umbrele pentru partide stricate
alin m

Mesajde patrascu » 02 Aug 2012, 00:59

modigliani scrie:
SA TRAIESTI 3000 de ani !

Si tu la fel daca vrei si putin mai mult !
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde patrascu » 02 Aug 2012, 01:03

Ioan Guist scrie:O ungarie cu Ardealul la gramada , ar avea o majoritate de romani si o minoritate de unguri. :o

Da asta e drept la primele alegeri ar avea cel putin prim ministru roman.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 02 Aug 2012, 09:00

http://www.evz.ro/detalii/stiri/excursi ... 94697.html

macar maghiari astia stat acasa "corect" si nu cum e cazul unora de mai la sud de Carpati, dar cred eu ca nu pozitia geografica e importanta .... ci gustul politic .... adica adepti ai PSD-ului despre care i-mi permit sa apreciez ca sunt in primul rand PROSTI si apoi ca si consecinta SARACI.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 02 Aug 2012, 10:02

Macar nu le pute gura a rahat....sau inainte de ai pupa in c*r le faci clisma cu apa de gura ?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Dila Daniel » 02 Aug 2012, 10:13

Va rog(pe toti membrii) sa nu mai folositi atacuri la persoana!
D.le teinegru64,momentan colegul nu va poate da eventuale replici,fiind banat
viewtopic.php?f=39&t=1611&start=224
prin urmare va rog sa va adresati exclusiv dansului cand va poate si raspunde.Asa mi se pare corect.
Va rog sa o luati ca pe o informare,si nu ca un repros,deoarece nu aveati de unde sa stiti acest lucru.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde trantor » 02 Aug 2012, 11:10

Ioan Guist scrie:Ma tot uit pe masaje.Si mai cetesc si inapoi.
Echipa anti basescu.Sau mai pe cinstite echipa cu Da, nu are decat o ..linie.
.....
Dar antonescu sa stea la presedentie .

Am extras din contest doar asta ca doar aici vreau sa-ti raspund.
De la un anumit nivel in colo, adica desupra stachetei de mici si bere ar trebui sa votam fiecare dupa cum ne-a fost si cum am vrea sa fie:
- am avut contract cu doua firme frantuzesti care au disparut de pe piata imediat dupa scandalul Base-Sarkozy - Colas si Jan de Nul ;
-am informatii de la colaboratori care au patit-o la fel cu olandezii si rusii;
-nu stiu daca nu cumva si externalizarea liniilor de la Dacia nu are vreo legatura? angajatii spun ca nu?!!!;
-sper ca esti de acord cu mine ca inca un mandat cu PDL-ul la guvernare l-ar fi facut Imparatul romanilor de pretutindeni;
Nu am votat niciodata cu el, iar astea trei sunt motive sa nu merg cu el nici cand in balanta pe celalalt tas se afla si PSD.
In ceea ce il priveste pe Crinut, pot fi pacaliti oamenii cu mici, bere, promisiuni sa voteze un puscarias, un curvar, un hot, un nesimtit, dar niciodata un puturos. Exista o sansa sa avem mai devreme un presedinte tanar, semiindependent si asta pentru ca mentorul ar fi picat in dizgratie nu in umbra cum se va intampla la sfarsitul mandatului.

Am mai fost odata la vot si am votat Iliescu, si-mi venea sa -mi tai mana cu care am pus stampila, dar exista pericolul Vadim si am trecut peste - eu asta inteleg prin responsabilitate.
Daca toti cei 10 milioane mergeau si spuneau NU, imi scoteam palaria, dar asa sincer nu vad nici-o diferenta intre micul dat celor sarmani cu duhul si convingerea celor cu ceva in tartacuta sa-si bage capul in nisip.
Eu unul nu pot sa accept ca cel care vrea sa fie ales sa-mi ceara sa nu ma prezint la urne, sa tac, sa ma ascund astfel incat el sa profite de o chichita legislativa bagata cu schepsis.
....
trantor

Mesajde modigliani » 02 Aug 2012, 11:26

trantor scrie:...... Am mai fost odata la vot si am votat Iliescu, si-mi venea sa -mi tai mana cu care am pus stampila, dar exista pericolul Vadim si am trecut peste - eu asta inteleg prin responsabilitate.......

..... RESPECT !!! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde patrascu » 02 Aug 2012, 12:19

In parlament, guvern, presedentie, parlamentul european, ambasade eetc nu cred sa fie mai mult de 1500 de oameni care ne reprezinta si astia toti sunt din Usl sau PDl in mare majoritate. Citind tot ce s-a postat aici am tras concluzia ca toti sunt la fel si cine vrea sa ma contrazica sa aduca argumente dar nu ca unul e mai mincinos sau mai hot sa aduca argumente despre cine nu este hot. Daca in toata tara nu gasim 1500 de oameni care sa nu fi avut legaturi cu securitatea PCR FSN afaceri cu statul etc vom vorbi si ne vom contra absolut degeaba. Nu cred ca trebuie sa ajungem sa ne jignim pentru niste zdrente care niciodata nu ar da doi bani pe noi de fapt nici doi nasturi de la haina. Dreptate nu au nici sustinatorii PDL si nici cei USL sau putem sa spunem ca au toti criticile la adresa politicienilor fiind valabile atat de o parte cat si de alta.
patrascu

Mesajde Ioan Guist » 02 Aug 2012, 13:22

Cu totii suntem de acord ca trebuie schimbati.Asa... ca si idee suntem pe-o mana.Dar cum?Care sunt pasii?
Ca ei sunt la butoane.Ei sunt in capul listelor.Ei au link-uri in media si parghii in diferite sectoare economice.Greu sa schimbi daca nu ai pe cineva intre ei.
Un inceput ar fi sa-i bage la racoare justitia.Ceea ce se intampla deja.Aici e motivul urletului comun al celor de la ...butoane.
In rest.Muuulta campanie pe tv-urile aservite uneia din parti, incrancenare din partea noastra ca vezi doamne ai vostri sunt mai urati.
Uitam astfel ca democratia este inlocuita cu "jocul politic" iar poporul este consultat periodic sa fie acoperire.
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 02 Aug 2012, 17:28

Ioan Guist scrie:Cu totii suntem de acord ca trebuie schimbati.Asa... ca si idee suntem pe-o mana.Dar cum?Care sunt pasii?

După părerea mea, primul pas va fi la alegerile parlamentare, unde fiecare poate vota candidaţi din partidul cu care simpatizează dar nu figurile existente , nu cu cei care au dezamăgit (sub toate formele) ci oameni noi din toate partidele.
Dacă se va vota pe liste de partid, singura solţie să scăpam de ăştia care s-au jucat în parlament în loc să muncească pentru noi, rămîne boicotarea parlamentarelor.
Dar asta doar dacă putem fi uniţi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 02 Aug 2012, 17:38

Ne-au vîndut la grămadă ca pe vite !

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12 ... -iulie.htm
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 02 Aug 2012, 18:54

trantor scrie:Am extras din contest doar asta ca doar aici vreau sa-ti raspund.
De la un anumit nivel in colo, adica desupra stachetei de mici si bere ar trebui sa votam fiecare dupa cum ne-a fost si cum am vrea sa fie:
- am avut contract cu doua firme frantuzesti care au disparut de pe piata imediat dupa scandalul Base-Sarkozy ...
-am informatii de la colaboratori care au patit-o la fel cu olandezii si rusii;
-nu stiu daca nu cumva si externalizarea liniilor de la Dacia nu are vreo legatura? angajatii spun ca nu?!!!;
-sper ca esti de acord cu mine ca inca un mandat cu PDL-ul la guvernare l-ar fi facut Imparatul romanilor de pretutindeni;
Nu am votat niciodata cu el, iar astea trei sunt motive sa nu merg cu el nici cand in balanta pe celalalt tas se afla si PSD.
In ceea ce il priveste pe Crinut, pot fi pacaliti oamenii cu mici, bere, promisiuni sa voteze un puscarias, un curvar, un hot, un nesimtit, dar niciodata un puturos. Exista o sansa sa avem mai devreme un presedinte tanar, semiindependent si asta pentru ca mentorul ar fi picat in dizgratie nu in umbra cum se va intampla la sfarsitul mandatului.

Bine ca macar a avut cine pleca si cine veni!Din cate imi amintesc din 92 si pana in 2004 parcarea era goala, adica nu.. se vindea pur si simplu totul la fier vechi, se taiau codrii intregi, aveam inflatie de 50-150 %, vindeam pe nimic pana si petrolul "nedescoperit", si daca vroiam sa mergem pina in Spania ca turisti ne trebuia invitatie! Nu despre asta discutam insa. Si eu sunt de acord ca 2 mandate sunt arhisuficiente, de altfel in mediul privat este un lucru absolut normal schimbarea sangelui periodic. Problema esentiala este cand se amputeaza pricipiile fundamentale ale democratiei direct din radacina. Amputare care facuta intr-un mod fascist imi face parul sa se zbarleasca de pe maini.

Ma suna deunazi sora-mea din jermanica si ma intreaba ce e cu scandalul si puciul asta venite dinspre Romania. N-are nici o treaba cu ce se intampla fiindca nu o mai intereseaza de 15 ani... Perceptia ce reiese din presa germana insa asta este, si la fel si din presa celorlalte tari cu mari democratii. Imaginea noastra ca tara este terfelita, ce incredere sa mai aiba un potential investitor cand vede 3 guverne la 6 luni!? Ce planuri sa-si faca Fritz cand se schimba codul fiscal, codul muncii la 6 luni? Banane--Bananieri!

Ni panimaiu!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Ioan Guist » 02 Aug 2012, 19:21

Cand presa, trusturile media, din tara o tin de 8 ani (fara calus in gura ) ca dictatorul de basescu cel chior si nerecunoscut in lume face tara praf, o alta imagine expusa din surse externe, pare ...ca nuca in perete.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE