delorin I scrie:Salutare! Astazi am o alta problema! Am stat ceva pe ganduri si la calcule si deja am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa mi fac proprii stupi! Dar...cum sunt tamplar incepator si nu am de niunele dintre cele noi, electrice...va rog recomandati-mi si mie cate o unealta...ceva pentru falturi, ceva rindele electrice si mai stiu eu ce....MUltuemsc anticipat!
iadrian scrie:cauta in google < abrich rusesc>
vreau si eu sa cumpar unul si as vra sa stiu ce parere aveti
delorin I scrie:Asta e filmuletul postat anterior de unul dintre noi! http://www.youtube.com/watch?v=yuFHurrW ... re=channel Domnule Augustin cam ce date tehnice are acel circular de mana pe care l-ati transformat in circular de banc? Sa stiu ce sa cumpar...am o cunostiinta in Finlanda si am auzit ca lucruri scumpe la noi acolo pot fi ceva mai ieftine...de pilda un cricular de mana pe care aici dai 5 -6 milioane acolo la oferta il poti lua si cu 40 de euro!
augustin scrie:Dar daca ai putea sa-mi dai un quote la post, as fi recunoscator (am mai si distrus cate ceva intre timp, si nu vreau moartea caprei vecinului).
delorin I scrie:... Ceea ce nu am gasit este ceva de facut falturi....dar se pare ca ar merge facute in circular desi inca nu am vazut cum o sa cobor panza sa scad dimensiunile taieturii in lung!
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator