Bambucha scrie:Dila Daniel scrie:...
Cel mai periculos lucru(mai rau decat intoarcerea oii ratacite)ar fi ca pe voi lasii,sa va ia cineva in calcul.
Voi nu ar trebuii nici macar sa mai scrieti pe tema referendumului din 29(ati ales singuri sa renuntati la acest drept),si sa va cereti scuze public pentru situatia creata.

Interesant! Si daca cineva are alta opinie decat DA sau NU vis-a-vis de toata aceasta "scena de teatru" inseamna ca este las? Cam multa patima.
Daca toata aceasta actiune incepand cu 3 iulie reprezinta pentru multi dintre noi singura forma de protest, repulsie si scarba impotriva decapitarii principiilor fundamentale ce le-am castigat la revolutie !?
Bine ar fi sa nu mai atribuim gratuit adjective nici unei categorii de votanti indiferent de optiunea lor politica! Sa ne respectam reciproc, si sa avem un dialog civilizat!
Un alt drept fundamental castigat in 89 a fost sa fim liberi si sa gandim liberi!Si bine ar fi ca media sa prezinte informatiile reale, pragmatic, la obiect, concis, fara sa ne spuna cum sa gandim, asa cum se intampla in tarile cu democratii consacrate.
Constat ca ai interpretat total gresit ceea ce am zis si sustin eu.
Eu am zis ca ce-i care nu au votat,boicotand,(adica nu au fost deacord cu demiterea lui Bassescu,DAR NU S-AU DUS la vot,fiind constienti ca se vor ajuta de numarul celor ce in mod regulat nu au fost sa voteze,sau au fost in imposibilitate de a vota,sau pur si simplu nu au vrut sa participe,dar repet,gandul lor nu a fost unul parsiv,)toti aceea sunt lasi.Ca si basescu...
Bambucha,alta optiune la cei care au participat la referendum inafara de DA sau NU...NU EXISTA.
aceasta scena de teatru,referendumul,,este cea mai pura si puternica forma de exprimare democratica.Daca majoritatea considerau ca este lovitura de stat,de ce nu au venit sa voteze NU si au zis DA?
Chiar nu vezi ca sunteti prea orgoliosi si va cautati tot felul de motive sa nu va supuneti majotitatii.AICI ESTE RUPTURA.
Nu am nimic ca aveti alta optiune politica este perfect si chiar sanatos intr-un stat de drept.Dar fiti demni si acceptati realitatea majoritatii.ASTA NU PUTETI.
Ca e rau,sau bine,majoritatea a decis un lucru.
Vorbesti de revolutie,cati ani aveai atunci? La revolutie tocmai pentru asta s-a iesit in strada,sa am dreptul sa votez si votul meu sa conteze.NU pentru a avea dreptul la tacere,ca asta il aveam si pe timpul lui Ceausescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sau pentreu a decide altii in locul meu.Deci te rog nu mai face trimiteri la principiile si drepturile capatate in 89,cand boicotantii,tocmai pe acelea le calca in picioare!!!
Iti respect optiunea politica,dar nu iti respect metodele prin care vrei sa le impui.Si ies si spun(votez),nu ma ascund si pe urma ma dau ranit...
Si ma supun majoritatii,daca ea decide altfel,chiar daca eu mor convins ca alegerea mea era mai buna.
Asta inseamna democratie.
Deranjaza cuvantul las?...pe cine deranjaza,daca nu pe ala care se simte?