balu scrie: ... As insirma vertical dar latul de 10/10 mm, nu permite asta ...
andrei_calinescu scrie:balasbebe scrie:Am mai vazut povesti cu lipirea fagurelui de leatul inferior. Total gresit. Am incercat si eu. Se intampla urmatorul fenomen: din cauza unei calitati proaste a fagurelui artificial acesta se lungeste ca o lumanare, si face pliuri. Daca as pune pozele cu fagurii deformati nu o sa mai folositi metoda. Riscul este prea mare.
Am cumparat rame cu canal si sus si jos. Am crezut ca se poate, ,mai ales ca am fost sfatuit sa incerc, dar fara succes. Ionita, sper ca nu te-am suparat ca am scris doar ce am vazut si nu doar la mine in stupine. Am colegi cu care colaborez, ma informez si daca informatia este verificata o pun in practica. Voi poate ca folositi faguri de la combinat, noi avem faguri de la bostinari. La ei fagurii sunt moi si la cateva grade, semn ca sunt doar urme de ceara.
Confirm domnul Bebe. Am trit-o si eu.
Cristian IONITA scrie:balu scrie: ... As insirma vertical dar latul de 10/10 mm, nu permite asta ...
se poate dezvolta va rog?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori