Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Mai bine mort decat sa-i votez

Mesajde Dragos2006 » 17 Oct 2012, 23:26

Fara suparare Paul tu vorbesti din auzite sau faci presupuneri . Useleul este de jumate de an la putere , crezi ca daca gaseau nereguli mari in guvernarea Boc nu ar fi mers in instanta ? Sau mai este varianta ca nu vor sa rascoleasca kakatul deoarece sunt si ei manjiti pe maini . Dumnezeu stie !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 23:33

Dragoselu' ... de ce sa ma supar ??? Doar ... discutam .
Ideea este urmatoarea ... detest curva care striga ... curva !!! Pana la urma sunt TOTI o apa si-un pamant !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 18 Oct 2012, 00:46

"Pana la urma sunt TOTI o apa si-un pamant !"

Paul !!! ... prietene !!....ţucu-te...mare vorbă ai spus acum !

Dar mai prietene...stiu ca stai misto cu gramatica, dar cu "ar`metica" cum stai ??

Pai nu incercai tu, nu demult sa ma lamuresti ca aia sunt nustiucum, iar ailalti sunt altfel ? Daca sunt toti o apa si un pamant, inseamna ca sunt egali intre ei...ca doar n-or fi unii mai egali decat altii?

Am un prieten bun, care e mare simpatizant al lui DD (nu Dila Daniel bre!...al lui OTV). Foarte mirat, il intreb si eu cum de a ajuns la concluzia asta ? Pai ala vrea binele Romaniei, imi spune el. Cica, urmareste-l si zi tu daca asta zice ceva gresit, sau n-are dreptate! Imi aduce el en`spe argumente si exemple...nu le pot combate ca nu le cunosc...dar recunosc ca daca e asa, zice bine, numai ca mie imi pare tipul ori unul rupt de realitate, ori mai degraba un sarlatan.
Crezi ca e sarlatan? ma intreaba el dezamagit.

Pai daca ii asculti...toti vorbesc frumos !
Voi l-ati ascultat vreodata cu atentie pe Ceausescu??? Mamaaa, ce frumos vorbea!
Numai ca nu se regasea mare lucru concret in ce spunea el.

Chiar azi imi povestea un amic: de cand e Ponta, in finante s-au schimbat lucrurile in bine.
Cum asa? Ca mie imi parea ca a cazut rau leul.
Cica are o factura de vreo 3 miliarde (banuiesc...in leii vechi), neincasata si e dator cu TVA 24%. Pe vremea lui Boc ar fi fost cu conturile blocate, angajatii someri, firma oprita...desi el munceste si e rentabil, dar aia nu i-au virat banii. Nu-i vina lui si nici nu are de unde da statului daca nu i-a primit. Acum functioneaza, angajatii isi capata salariile...el nu e in faliment. Pentru el, familia lui si angajatii lui, Ponta e un salvator.

Pe altii, impozitul forfetar al lui Boc i-a ingropat. Si pe mine! Totusi... la referendum am spus NU.

Ce primeaza ? Principiile? Un bine de moment?...am cunostinte politicieni d`astia mai marunti. Impresia e de clica mafiota generala, sub masca politicii e dorinta de a accede la putere -chipurile, pentru binele poporului- dar in fapt, pentru binele clicii lor.

Singura putere ce o avem este votul! Suntem in dilema: unii vor sa fac cu tine sex anal, ceilalti sex oral. Pe care ii alegi?
Daca nu votezi, ai parte de amandoua !!!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde balasbebe » 18 Oct 2012, 07:19

Scopul lor este sa-i bata pe cei din PDL. Alt scop nu au. Toata gloata a fost pusa pe stadion, exact la fel cum era pana in 1989. Eram la munci la Casa Baronilor si nu o data eram obligati sa ucupam bancile din stadioane, ca doar venea "tovarasul". Ieri au adus elevii de la scoli, o mobilizare perfecta. da se pricep si ei la ceva, la mobilizare, ca doar sunt cei scolati, de tatucul lor.

Un amanunt imi scapa, si nu stiu daca tatucu Iliescu a fost prezent si el. Toti radeau si erau veseli, si nu puteam sa-l observ din pulime.
balasbebe

Cei doi SCLIPICI

Mesajde balasbebe » 19 Oct 2012, 23:47

Au vrut sa ia cuvantul la sfarsitul demonstratiei. De data asta au fost parasiti de tradatori. Si-au incasat banii la intrare si au parasit scena, sau tribuna.
L atelevizor s-a filmat inteligent,dar realitatea acolo a fost alta. Eu cred ca sunt colegi de pe forum care au paticipat si au ramas dezamagiti de felul cum a aratat de fapt dincolo de sticla(televizor). Fiecare organizatie a avut sarcina de partid, iar prezenta a fost obligatorie.
balasbebe

Mesajde Mircea_63 » 19 Oct 2012, 23:58

Balasbebe, eu nu cred ca au fost stupari acolo. De ce? Simplu:
Stuparul care traieste din asta, n-are timp, chef, motivatie sa se implice in politica.
Cel care are serviciu si albinele sunt hobby...dupa serviciu e ocupat cu albinele...daca nu acuma neaparat, dar din primavara pana in toamna nu are timp sa activeze. Aia au nevoie de oameni care raspund imediat la comenzi, nu de`astia care sunt ocupati cand partidu` are mai mare nevoie de ei.
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 20 Oct 2012, 01:06

Ce faci Mircea, ne împarţi în romăni şi stupari ? crezi că am fi mai buni ca alţii ?
Chiar nu contează dacă au fost şi stupari acolo.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 20 Oct 2012, 01:41

Da Ioane, probabil m-am lasat dus de val...se mai intampla!

Uneori am nevoie sa fiu tras de maneca. Multumesc!
Daca suntem mai buni ca altii? :lol: :lol: Eu cel putin, nu. Oameni si noi, ca toti ceilalti, cu bune si rele.
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 20 Oct 2012, 13:02

LA acest miting fiecare primar a avut norma de reprezentare , ordinul se executa , nu se discuta ! Puteai sa fii si mama apicultorului , daca primeai ordin de deplasare mergeai obligatoriu. Restul e gargara .
Dragos2006

Mesajde balasbebe » 20 Oct 2012, 13:14

Orasul Zalau este cu o populatie intre 40 000 si 60 000 de locuitori. Am vazut cand se adunau cetatenii o data pe an cand era fixata Ziua Zalaului. Era un puhoi de oameni, si poate nu participau mai mult de 10-20% din cetateni. Stiam cum arata un regiment cu 1500-2000 de soldati. Dar la cei 74 000 de slugi nu erau putini.
balasbebe

Mesajde -tedy- » 23 Oct 2012, 23:30

ce a facut Basecu de 8 ani de cand conduce romania??? in afara de forfetar si criza nu am vazut nimic,
.
0742844185
-tedy-

Mesajde balasbebe » 24 Oct 2012, 07:19

alinoprea scrie:de ce mai bine mort? Cel mai bine suntem indiferenti si ne vedem de treaba, pentru ca spernta pentru o viata mai buna cu aceste persoane la conducere....

Eu vreau sa-i ocolesc, dar ei nu ma lasa. Cand ajung acasa, este plina cutia postala cu pliante de asa zisele lor realizari.Se baga in fata la toate televiziunile. Oare ei mai au timp si de ceva bun? Seara de seara ocupa orice spatiu transmis pe calea undelor. Nu au asteptat nici o clipa sa inceapa campania electorala. Fac prezenta doar la televiziuni. Prin parlament bate vantul.

Pot eu oare sa fiu indiferent? Au vrut sa fie la guvernare, si au reusit.

Sa trecem la treaba.
balasbebe

Mesajde pescaru » 24 Oct 2012, 10:42

in ultimii ani ai comunismului la tv. se putea vedea minunata emisiune ,, slava partidului iubit '' si sa dus de tot si cu tot ,sor duce si astia dupa ceilalti :mrgreen: sper sa mai am timp pt. o schimbare
pescaru

Mesajde Dragos2006 » 24 Oct 2012, 14:03

-tedy- scrie:ce a facut Basecu de 8 ani de cand conduce romania??? in afara de forfetar si criza nu am vazut nimic,
.

Basescu a introdus cota unica astfel ca acum platesc impozit 16% si nu 40% ca in timpul psdului. In timpul lui Basescu am avut acces la fonduri europene fara sa dau nici macar un leu spaga fata de timpul psedeului cand fara spaga erai nimeni. In timpul lui Basescu s-a desfiintat procentul din amenzi incasat de inspectorii fiscali astfel ca acum nu mai sunt adendat pentru orice fata de timpul pesedeului cand plateam amenda la fiecare doi ani . Mai sunt multe lucruri bune facute in timpul lui Basescu dar ce este bun nu se vede , se vede doar ... antena 3 .
Abia astept sa bage USL impozit pe apicultura , atunci sa va vad pe cine veti mai injura !
Dragos2006

Mesajde MyBees » 24 Oct 2012, 14:28

-tedy- scrie:ce a facut Basecu de 8 ani de cand conduce romania??? in afara de forfetar si criza nu am vazut nimic,
.

Faina asta! De 4 ani ma intrebam de unde criza asta si de-abia acum imi dau seama ca Basescu a declasat-o :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde nae » 24 Oct 2012, 16:02

Dragos2006 scrie:Poate eu nu ma pricep la politica dar nu cred ca Baroso si Merkel s-ar asocia cu Basescu daca acesta nu ar fi de partea binelui.
Si la urma urmei de ce sa nu recunoastem ca poporul roman consuma mai mult decat produce , de unde vine diferenta ????

Cand vizita nea Nicu USA/cancelariile occidentale inteleg , pe cale de logica , ca se ''asociau '' de partea binelui !?
Da .. cine-i Basescu ? Pt mine problema nu mai este Base /PDL ,au trecut 7 luni si ''salvatorii '' sunt mai nenorociti ca PDL-sti ; au cumparat toti dezertorii /sunt plini de scuze /incompetenta /parca mai aroganti /ieri au alocat 40 mil E in plus pt dezapezirea '12-13 (100 mil )... regii asfaltului PSD-ist au fost alaltaieri la PDL astazi vireaza la USL ...
Traiasca mama lor de conducatori...
O mica curoizitate : -ca USL-sti sunt nenorociti se vede cu ochiul liber dar cei care-l divinizati pe Base o faceti cu un interes (accept ) sau chiar credeti ce spuneti :shock:
O zi buna .
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE