de Mircea_63 » 18 Oct 2012, 00:46
"Pana la urma sunt TOTI o apa si-un pamant !"
Paul !!! ... prietene !!....ţucu-te...mare vorbă ai spus acum !
Dar mai prietene...stiu ca stai misto cu gramatica, dar cu "ar`metica" cum stai ??
Pai nu incercai tu, nu demult sa ma lamuresti ca aia sunt nustiucum, iar ailalti sunt altfel ? Daca sunt toti o apa si un pamant, inseamna ca sunt egali intre ei...ca doar n-or fi unii mai egali decat altii?
Am un prieten bun, care e mare simpatizant al lui DD (nu Dila Daniel bre!...al lui OTV). Foarte mirat, il intreb si eu cum de a ajuns la concluzia asta ? Pai ala vrea binele Romaniei, imi spune el. Cica, urmareste-l si zi tu daca asta zice ceva gresit, sau n-are dreptate! Imi aduce el en`spe argumente si exemple...nu le pot combate ca nu le cunosc...dar recunosc ca daca e asa, zice bine, numai ca mie imi pare tipul ori unul rupt de realitate, ori mai degraba un sarlatan.
Crezi ca e sarlatan? ma intreaba el dezamagit.
Pai daca ii asculti...toti vorbesc frumos !
Voi l-ati ascultat vreodata cu atentie pe Ceausescu??? Mamaaa, ce frumos vorbea!
Numai ca nu se regasea mare lucru concret in ce spunea el.
Chiar azi imi povestea un amic: de cand e Ponta, in finante s-au schimbat lucrurile in bine.
Cum asa? Ca mie imi parea ca a cazut rau leul.
Cica are o factura de vreo 3 miliarde (banuiesc...in leii vechi), neincasata si e dator cu TVA 24%. Pe vremea lui Boc ar fi fost cu conturile blocate, angajatii someri, firma oprita...desi el munceste si e rentabil, dar aia nu i-au virat banii. Nu-i vina lui si nici nu are de unde da statului daca nu i-a primit. Acum functioneaza, angajatii isi capata salariile...el nu e in faliment. Pentru el, familia lui si angajatii lui, Ponta e un salvator.
Pe altii, impozitul forfetar al lui Boc i-a ingropat. Si pe mine! Totusi... la referendum am spus NU.
Ce primeaza ? Principiile? Un bine de moment?...am cunostinte politicieni d`astia mai marunti. Impresia e de clica mafiota generala, sub masca politicii e dorinta de a accede la putere -chipurile, pentru binele poporului- dar in fapt, pentru binele clicii lor.
Singura putere ce o avem este votul! Suntem in dilema: unii vor sa fac cu tine sex anal, ceilalti sex oral. Pe care ii alegi?
Daca nu votezi, ai parte de amandoua !!!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)