Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Echo - Pagina mea

Mesajde modigliani » 26 Sep 2012, 23:33

In fine , a urmat o noapte absolut monumentala , noapte in care cre' ca erau matoale si sasiurile de la camioane ......

Soldati , sergenti , subofiteri , ofiteri , curieri , civili , sondori , transmisionisti , John , soferi , cablisti , mecanici , garzi , ....... toti ne-am facut "elicoptere" ! Era prima seara dupa cinci luni de zile in care puneam gura pe alcool .......

......................................................

A doua zi pe la amiaza ne straduiam sa ne tinem capu' la verticala , regulamentar , in continuarea gatului ! Noroc cu sondele care ardeau ca si ieri , fara sa ne provoace vreo problema logistica .......

Ma trezesc in chiloti , cu uniforma facuta cocolos langa mine ( intr-o mare "balta" de petrol ) , si ma straduiesc asiduu pret de fo juma de ora sa ridic de maneca prezantei ..... Renunt si-mi cade capu'-nspre piept inspre pozitia trezirii din betie ...... Asta e , mai am de stat asa pret de cel putin cateva ore ...... Ma resemnez ......

.......................................................

Undeva din fumuri si din negurile focurilor intuim niste miscari nefiresti , nepotrivite taberei . Se ivesc pe nepusa masa cateva camile pe cocoasele carora se infiintau semeti niste beduini nervosi la maxim , incruntati ca dracu' , si galagiosi nevoie-mare ! Gangavelile lor duse pe un ton ridicat si razboinic ne scrijelesc creierii , in mahmureala noastra ......

Dupa ce fac astia vreo zece minute ca toti dracii zburatacind din sabii si macete se ridica John mahmur si mucalit :

- "Hei , man , ...... are you nuts? ..... Cmmmmon , It's not even lunch time ! ..... Get lost ..... ! "

Evident arabii nu-l inteleg pe John , dar inteleg zeflemeaua acestuia din ton ..... Se irita si mai mult . Cauta nod in papura . Cel mai aproape de ei sunt eu , sezand pe o amarata de lada de accesorii .......

Arabu' sef se indreapta fioros spre mine , si sesizeaza ceasul SEIKO de-l purtam la mana-n care-mi sprijinea capatana grea de la mahmureala :

- معارضة "داخلية" بسوريا تدعو لهدن
- ....... Du-te dracu ! Sunt mahmur ...... Cauta-l pe sefu' !
- الأميركي باراك أوباما يؤكد في خطابه أمام
- ........ Bahhhh ! Da-i drumu' d-aici ! ...... N-auzi ca-s mahmur ??? Prodane , ia vezi mah , ce vrea asta ???

Fraieru' se enerveaza si-si struneste camiloiu' catre mine ! ********' de camiloi , al dracu' , dresat ! Se repede cu copitele-nspre mine , sa ma calce-n picioare !

Evident , ma sperii si sar in picioare ! In mod reflex bag mana-n maldarul de uniforme si ies d-acolo cu Carpati-ul , si trag la intamplare nimerind camiloiu' in genunchi !!! Sarmanul animal , victima colaterala , cade behaind , arabu' scoate sabia blestemand , ..... dar nici bine n-apuca sa-si duca blestemu' la capat ca pica secerat de-o carabina de la celebrul brau al pompierilor trimisa direct in crestet de catre ....... John !!!!!

..................................................

Continuam maine .......
modigliani

Mesajde modigliani » 27 Sep 2012, 14:13

In ragetele camiloiului , in urletele arabului , in "bagarile" si "scoaterile" camarazilor ce-si infasurau braiele de pompieri pe pumni cu carabinele-n afara , ..... in tensiunea momentului , nu bag de seama tipetele araboaicelor siderate de faptul ca le stateam in fata in chiloti , nici ale celorlalti arabi jigniti peste masura de acest lucru ......

In valtoarea evenimentelor prioritara era stapanirea situatiei ! Arabii .... "nebuni" ! Agitau de zor sabii si pari ! Moldovenii mei , ardelenii , oltenii , ungurii , fara a mai tine cont de grad impart cu nemiluita carabine si tevi de refulare in turbanele negru-albastre ale "turbatilor" ! Eu , blocat , cu Carpatiul in mana trag in aer ca un smintit facand restul camilelor sa raga innebunite de spaima si sa se zbata sub zabale si hamuri !

Pe scurt : a iesit o "batalie" cum nici nu credeam vreodata ca-i posibil sa ma aiba ca "protagonist ! Cel mai greu de oprit era John , caruia - ulterior am aflat - ii bubuia capu' de la mahmureala si-si dorea cat mai repede sa se culce ..... :lol: Pusese mana pe-un levier si-mpartea fara partinire "sorcove" arabilor .......
Imi era greu sa cred despre el ca-i capabil de "ferentarisme" d-astea d-ale noastre ......

Cu toate ca ne aflam intr-un sector in care era impusa "radio silent" cumva , dracu' stie cum , se afla despre "balamucu' " nostru la Statul Major American ( mereu l-am banuit pe Tica , telefonistu' nostru , ca el ar fi anuntat prin statie ..... ) . In doua ore ( maxim ) nisipul din jur se zburataceste de la cele doua elicii ale airbus-ului american ...... Venise "dirigu' " sa ne traga de urechi !

Coboara din airbus un locotenet american , vreo doi sergenti , si cativa soldati portughezi . Toti cu o mina infuriata , extrem de seriosi , incruntati si cu tinutele militare absolut impecabil intretinute ( comparativ cu ale noastre , pline de petrol , nisip , si alte alea ..... ) .
Nu le vine sa creada ochilor ce vad ! Un camiloi ce rage impuscat in genunchi , un intreg trib de beduini trecuti la instructie , rostind IN ROMANA "stang-drept, stang-drept , ..... inainteeeeeee mars !!!" Se reped scosi din minti la colonelu' nostru cerandu-i explicatii . Acesta , saracu' un om absolut deosebit - de undeva de prin Brasov - se fastaceste stingher si coboara privirea ..... Salvarea ne vine tot de John :

- Cmmmmon , bros ! It-s not a big deal ! It-s just hapened ! I was here and I can said what's hapened !
- You , mister , ..... what-s your name ?
- Davidson . John Davidson , sir !
- So , you , mister Davidson , ..... you are a shame for America !
- ..... Heeeei ! Wait as minute ! ..... Listen to me !!!! Those idiots are started the fight !
- And you ? Did you was in the fight ???
- Of courseeeeeeee ! I did broke a lot of stupid arabian heads !

"Tampitului" i se rupea de grade , de esaloane superioare , de alea-alea ..... Era civil ! Si-i povestea locotenentului american cu o seninatate dezarmanta cum ca a crapat niscaiva teste arabesti ! :lol: :lol: :lol: Cum va spuneam , un "*****" delicios !
modigliani

Mesajde echo » 27 Sep 2012, 15:11

Ati avut noroc... ca erati in Kuweit... Ca daca erati in Arabia Saudita va beleau aia cu toata armata americana....
Doar faptul ca ati consumat alcool esti pasibil pedepsei capitale... prin taierea capului.. Faptul ca ai ranit o camila primesti cel putin 15 ani.... purtarea uniformei lu' Adam in public - 2 luni inchisoare cu batai la spate in fiecare Vineri. etc, etc
Deci e clar, cumulat, erati gata de condamnare pe viata, pana la moartea prin taierea capului pe scaunul electic si spazurarea in piata publica... :lol:
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde lucky5strike » 27 Sep 2012, 16:45

Legislatia asta in privinta camilelor saudite as traduce-o si pune ca bibliografie obligatorie pentru speciile care populeaza Casa Poporului!
De 20 de ani, camila, cetatean, pentru ei totuna!
:?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde modigliani » 27 Sep 2012, 18:35

Bai , dar voi stiti ca e nevoie de ...... CARNET DE CONDUCERE ...... pentru a calari o camila in oras ?????

Sa mor io daca fac misto !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

echo scrie:Ati avut noroc... ca erati in Kuweit... Ca daca erati in Arabia Saudita va beleau aia cu toata armata americana....
Doar faptul ca ati consumat alcool esti pasibil pedepsei capitale... prin taierea capului.. Faptul ca ai ranit o camila primesti cel putin 15 ani.... purtarea uniformei lu' Adam in public - 2 luni inchisoare cu batai la spate in fiecare Vineri. etc, etc
Deci e clar, cumulat, erati gata de condamnare pe viata, pana la moartea prin taierea capului pe scaunul electic si spazurarea in piata publica...

Nu ..... Eram sub directa protectie a armatei americane , iar tribul respectiv era total rupt de realitate .....
Vin cu povestea pana la finalul ei ...... Ai sa intelegi .....

Erau vremuri grele pentru acel popor . Imediat dupa razboi , toate functionau alandala !
modigliani

Mesajde Bambucha » 23 Oct 2012, 08:41

La multi ani!
Un an plin de satisfactii si impliniri alaturi de cei dragi! Imagine
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Jean Valjean » 23 Oct 2012, 08:44

La multi ani si multa sanatate!
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde echo » 23 Oct 2012, 08:49

Multumesc, multumesc !!! :D

Sa fim fericiti si mai ales norocosi, noi astia, tagma apicultorilor !! :idea:
Toate cele bune tuturor !!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde gabi bee » 23 Oct 2012, 09:02

la multi ani , sanatate tie , familiei si albinutelor tale ! :P
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde alt stupar » 23 Oct 2012, 09:20

Viorele, 36 zici ?
pai cel putin inca pe-atatia in plina activitate. Apoi pensia lunga :D
Sa fi iubit !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Cristian IONITA » 23 Oct 2012, 09:33

La multi ani d-le Echo ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dila Daniel » 23 Oct 2012, 09:58

La multi ani Viorel.sanatate si liniste sufleteasca!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 23 Oct 2012, 10:40

La multi ani si mult succes in toate !
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde iunicu » 23 Oct 2012, 10:50

Sanatate si bani sa ai, ca restul le cumperi!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Mircea77 » 23 Oct 2012, 11:17

LA MULTI ANI !!!! Multa sanatate si numai bine.
Mircea77

Mesajde modigliani » 23 Oct 2012, 15:30

Viorele , ..... LA MULTI ANI , mah !!!!

Sa traiesti , sa fii fericit , sa te bucuri de ceea ce-ti doresti ca viata sa-ti aduca ! Numa' bine fratioare , si ganduri bune ! ;)
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?