brk_marian scrie:salut! ieri am aplicat si eu metoda d-lui lucky5strike (nr 4) pentru o familie mare pe 10 rame. Sper sa dea rezultate! numai bine!
un OM scrie:De curand am folosit metoda de a scutura bezmeticul in cutia goala, fara nici o rama, lasat asa 48 de ore, apoi unificat cu un roi slab cu matca viabila. Metoda a functionat , dar este prima oara cand fac asa. Ce parere aveti ?
Cipri S scrie:Azi m-am uitat iar foarte atent la acest roi.Are numai celule capacite de trantor,dar foarte putine si dispuse destul de restrans,nu haotic pe intreaga rama.Nu am vazut matca in schimb si m-am uitat foarte atent,posibil sa-mi fi scapat.Oricum am sa-l urmaresc mai atent zilele astea.
Cipri S scrie:Cipri S scrie:Azi m-am uitat iar foarte atent la acest roi.Are numai celule capacite de trantor,dar foarte putine si dispuse destul de restrans,nu haotic pe intreaga rama.Nu am vazut matca in schimb si m-am uitat foarte atent,posibil sa-mi fi scapat.Oricum am sa-l urmaresc mai atent zilele astea.
Am vazut matca..am vazut matca, insa nu am vazut oua,larve..etc.Cand se pune pe treaba?
lexa scrie: ... Albinele s-au intors la vechea locatie si a rezultat un macel intre ele si familia invecinata.Cine face ca mine , ca mine sa pateasca!
(Asta trebuia scrisa la ASA NU!)
Adi Hodis scrie:lexa scrie: ... Albinele s-au intors la vechea locatie si a rezultat un macel intre ele si familia invecinata.Cine face ca mine , ca mine sa pateasca!
(Asta trebuia scrisa la ASA NU!)
Vinovat e stuparul si merita una ... dupa ceafa.![]()
Eu scutur lada si las albinele sa-si umple gusha cu miere si dupa asta le scutur ... si totul a fost ok daca au mers cu " galetile pline " ... cine face ca mine, ca mine sa patzeasca.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori